Programeaza-te ACUM!

  Nume
  Prenume
  Consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter personal in conformitate cu politica societatii.

  Life Dental Spa Este Deschisa Pentru Urgente Stomatologice In Perioada Pandemiei!

  Urgente Stomatologice

  Clinica stomatologica Life Dental Spa este una dintre putinele clinici din Bucuresti acreditata sa vina in ajutorul pacientilor cu urgente dentare in aceasta perioada! Pacientii care sufera de durere de dinte si de alte simptome din categoria urgentelor dentare, pot alege cu incredere clinica stomatologica Life Dental Spa!

  Din pacate, problemele stomatologice nu pot fi rezolvate telefonic, iar medicamentele doar amelioreaza simptomele, nu le si trateaza. Cu toate ca specialistii Life Dental Spa sunt pregatiti sa ofere sfaturi si recomandari pacientilor in aceasta perioada, este esential ca anumite urgente stomatologice sa fie tratate intr-un timp scurt, pentru a evita complicatiile si agravarea starii de sanatate!

  Ce Este O Urgenta Medicala?

  De-a lungul perioadei de pandemie, medicii stomatologi pot veni in ajutorul pacientilor care sufera de afectiuni ce intra in sfera urgentelor stomatologice.

  #LifeDentist-ii, echipati corespunzator, au luat toate masurile de protectie si de dezinfectie, pentru a putea ajuta pacientii cu afectiuni urgente. Pacientul are nevoie de ingrijiri imediate, pentru a putea diminua durerea cauzata de infectie sau sangerarea provocata de un traumatism.

  Cel mai adesea, simptomul major al urgentelor stomatologice este durerea, fiind esential ca interventia sa se realizeze la timp, fara intarziere, pentru a evita complicatiile.

  Care Sunt Urgentele Medicale Care Pot Fi Tratate In Clinica Stomatologica Life Dental Spa?

  Conform ADA, Americal Dental Association, o urgenta stomatologica netratata pune in pericol viata pacientului, fiind necesara o interventie medicala imediata pentru a trata durerea si pentru a opri sangerarea, adesea acestea fiind cauzate de o infectie in plina dezvoltare.

  Clinica stomatologica Life Dental Spa este pregatita din toate punctele de vedere pentru a trata pacientii care sufera de urgentele medicale ce necesita interventie imediata. Printre acestea se numara:

  1. Hemoragia postextractionala
  2. Hemoragia postextractionala dentara face parte din complicatiile care pot aparea in urma unei extractii dentare. Hemoragia apare la nivelul alveolei, in locul unde dintele a fost extras, fiind cauzata de incapacitatea organismului de a forma un cheag sangvin.

   Hemoragia postextractionala este continua si poate fi cauzata de factori locali sau generali.

   Factorii locali care pot duce la aparitia hemoragiei postextractionale sunt:

   • La nivelul alveolei dentare persista o inflamatie cronica
   • Resturi dentare ramase in alveola, care nu au fost extrase si care produc leziuni locale
   • Nerespectarea de catre pacient a indicatiilor psotextractionale de catre medic

   Factorii generali implicati in aparitia hemoragiei postextractionale pot fi:

   • Hipertensiune arteriala
   • Afectiuni hepatice
   • Deficitul ereditar al unui factor implicat in coagulare

  3. Durerea cauzata de pulpita acuta
  4. Pulpita acuta reprezinta inflamatia pulpei dentare. Pulpa dentara (nervul dentar) este in interiorul dintelui, putand fi afectat de carii dentare in plina evolutie, traumatisme si fracturi dentare.

   Durerea este principala manifestare a pulpitei acute. Pulpita acuta este de doua tipuri, fiind esential ca medicul stomatolog sa intervina:

   • Pulpita reversibila – inflamatia pulpei este usoara, fiind necesara o interventie pentru a salva vitalitatea dintelui
   • Pulpita ireversibila – inflamatia este una cronica, grava, care, in lipsa unui tratament, poate duce la aparitia unui abces periapical (se formeaza o punga de puroi la varful radacinii dintelui afectat).

   Interventia medicala este obligatorie pentru a diminua riscul ca infectia sa se raspandeasca la nivelul organelor invecinate, in special la nivelul sinusutilor maxilare, cu aparitia complicatiilor pe termen lung.  5. Durerea cauzata de pulpita acuta
  6. Parodontita apicala acuta apare ca o consecinta a pulpitei dentare netratate, semn ca infectia a ajuns pana la nivelul varfului radacinii. Parodontita apicala este inflamatia parodontiului din jurul dintelui afectat (a tesutului de sustinere), existand numeroase riscuri in cazul in care medicul stomatolog nu intervine, ajungandu-se si pana la posibilitatea pierderii dintelui si diseminarea infectiei in zonele anatomice invecinate.

  7. Pericoronarita dintilor inclusi
  8. Un dinte inclus este acela care nu a erupt pe arcada dentara, fiind, cel mai adesea, cazul maselei de minte. Fie din cauza unei pozitii vicioase, anormale (orizontala sau oblica), sau a lipsei pe arcada de loc pentru eruptie, maseaua de minte poate ramane in osul alveolar.

   Exista posibilitatea ca maseaua de minte sa fi erupt foarte putin sau sa fi ramas blocata in tesutul gingival in timpul unei eruptii, acest lucru putand duce la aparitia unei pericoronarite.

   Pericoronarita este termenul medical pentru aparitia unei infectii in jurul dintelui inclus, aceasta fiind cauzata de inmultirea microorganismelor, favorizata de pozitia vicioasa care nu permite o igienizare foarte buna.

   In lipsa unei interventii, pericoronarita produce dureri si umflaturi care duc la un disconfort accentuat, alaturi de alte complicatii mult mai grave. Pacientul poate experimenta limitarea deschiderii gurii, dureri iradiate in zonele vecine, dificultati in a se hrani, vorbi, etc.

  9. Alveolita postextractionala
  10. Alveolita postextractionala presupune formarea unui cheag de sange la nivelul alveolei unde a avut loc o extractie dentara. Aceasta poate fi purulenta sau nu, aparand abia la cateva zile de la extractia dentara, pacientul resimtitind o durere puternica in dreptul alveolei dentare.

   Alveolita postextractionala poate fi de doua tipuri:

   • Alveolita postextractionala umeda: mucoasa gingivala si alveolara este inflamata, umflata si rosie, iar cheagul de sange este purulent.
   • Alveolita postextractionala uscata: cheagul de sange nu este purulent, insa este foarte mic, iar mucoasa adiacenta este palida din cauza vaselor de sange blocate, putandu-se ajunge si la necroza tesutului afectat

   Caracteristic alveolitei postextractionale este durerea foarte puternica, care apare brusc si care nu cedeaza la administrare de calmante, motiv pentru care disconfortul pacientului este accentuat si starea generala este foarte afectata.

  11. Celulitele/abcesele periosoase
  12. Abcesul periosos este o infectie ce se dezvolta in osul maxilar sau in mandibula, fiind cauzata de extinderea unei infectii de la nivel dentar sau parodontal (tesutul din jurul dintelui).

   Pe masura ce infectia evolueaza, tesuturile osoase devin purulente si durerea se intensifica, aparand umflaturi in dreptul zonei afectate. Pacientul poate avea febra si starea generala se poate altera considerabil, fiind esentiala interventia medicului specialist.

  13. Fracturi de os maxilar sau mandibular ce necesita imobilizare de urgenta
  14. In cazul unui traumatism la nivelul osului maxilar sau al mandibulei exista riscul aparitiei unei fracturi, aceasta necesitand imobilizare de urgenta. Este esential ca interventia chirugicala sa fie realizata la cat mai scurt timp de la producerea traumatismului, pentru a evita riscul de blocare a cailor respiratorii.

  15. Luxatia articulatiei temporo-mandibulare
  16. Articulatia temporo-mandibulara se realizeaza intre mandibula si osul temporal, existand posibilitatea de a fi luxata in urma unui traumatism sau a unei deschideri bruste si fortate a gurii.

   Luxatia tempo-mandibulara presupune deplasarea inainte si in jos a mandibulei, putandu-se realiza pe o singura parte sau pe ambele parti. Pacientul nu isi mai poate inchide gura si resimte o durere puternica, fiind necesara interventia medicului specialist pentru a aseza mandibula in pozitia corecta, diminuand riscul unor complicatii cu un puternic impact asupra sanatatii orale a pacientului.

  17. Traumatisme dento-alveolare (luxatii, avulsii, fracturi dentare cu interesarea camerei pulpare)
  18. In cazul traumatismelor dento-alveolare este esential ca medicul specialist sa intervina pentru a diminua riscul de pierdere a dintilor afectati de la nivelul arcadei dentare.

   • Avulsia dentara reprezinta detasarea completa a unui dinte (inclusiv radacina dentara) de pe arcada, cauzata de un traumatism foarte puternic la nivelul arcadei dentare.

   Prezentarea la cabinetul stomatologic din Bucuresti este esentiala in primele zeci de minute (maxim o ora!) de la accident, dintele putand fi reimplantat pe arcada dentara in anumite cazuri!

   • Fracturile dentare care intereseaza camera pulpara sunt extrem de dureroase, provocand sangerari si disconfort accentuat.

   Este esential ca pacientul sa se prezinte cat mai repede la medicul specialist care poate evalua gravitatea fracturii si poate interveni terapeutic pentru salvarea dintelui si pentru mentinerea starii generale bune a pacientului.

   • Luxatiile dento-alveolare intereseaza tesutul de sustinere al dintelui, producand hemoragie si durere accentuata.

   In cazurile grave, luxatiile pot duce si la mobilizarea dintelui afectat, fiind asociate si diferite fracturi ale osului maxilar, situatie in care medicul specialist trebuie sa intervina terapeutic.

  19. Gingivostomatita ulceronecrotica
  20. Gingivita ulceronecrotica este o inflamatie acuta asociata cu necroza marginii gingiei, fiind cauzata de numeroase bacterii patogene prezente la nivelul cavitatii orale. De multe ori aparitia gingivostomatitei ulceronecrotice este favorizata de existenta unei pericoronarite netratate.

   Gingivostomatita ulceronecrotica se manifesta prin:

   • Ulceratii la nivelul gingiei, cu aparitia unor depozite membranare alb-galbui
   • Gingia sangereaza la cea mai mica atingere sau chiar si spontan
   • Tesutul gingival este umflat si foarte dureros

   Este esentiala interventia de urgenta prin igienizarea si curatarea depozitelor formate la nivelul gingiei pentru a diminua disconfortul pacientului si penrtu a preveni complicatiile locale si generale.

   Clinica stomatologica Life Dental Spa este pregatita sa vina in ajutorul pacientilor cu urgente dentare!

   Pe parcursul perioadei de pandemie, #LifeDentist-ii sunt pregatiti la cel mai inalt nivel pentru a venit in ajutorul pacientilor cu dureri dentare puternice:

   • Masurile de dezinfectie si decontaminare sunt respectate
   • Pacientii sunt echipati corespunzator cu masca, in sala de asteptare fiind pastrata distanta de minimum 1,5 m intre pacienti
   • #LifeDentist-ii au echipament complet de protectie (masca FFP2, combinezon, manusi de unica folosinta, ochelari de protectie si viziera),conform prevederilor existente
   • Cabinetul stomatologic este nebulizat dupa fiecare interventie terapeutica, ceea ce inseamna ca aerul din incapere este dezinfectat dupa fiecare pacient cu ajutorul substantelor biocide avizate de Ministerul Sanatatii!
   • In plus fata de nebulizare, aerul din incaperi se dezinfecteaza cu ajutorul lampilor UV, ce elimina in egala masura bacteriile si virusurile din aer si de pe suprafetele din cabinetele stomatologice!

  Tratament Urgente
  Taxa Urgenta Zero! Preturi Neschimbate!

  Te doare maseaua?

  Ai o infectie dentara?

  Ti-a aparut un abces?


  1. Are actiune bactericida si astfel OMOARA 100% BACTERIILE

  2. STERILIZEAZA complet canalele dentare pentru tratamente sigure si de durata

  3. BIOSTIMULEAZA zona afectata pentru o vindecare mult mai rapida

  4. Iti pastrezi astfel IMUNITATEA CRESCUTA eliminand bacteriile din cavitatea bucala

  5. Vii fara FRICA la dentist, INFECTIA si DUREREA DISPAR complet si pleci RELAXAT


   1. Taxa de URGENTA - 0 RON!

   2. Vei gasi la noi o ECHIPA PROFESIONISTA preocupata de asigurarea unor tratamente eficiente si mai ales FARA DURERE

   3. Vei avea acces la TEHNOLOGIE LASER DE ULTIMA GENERATIE si la un mediu 100% sigur si relaxant

   4. Vei putea alege impreuna cu medicul curant planul de tratament POTRIVIT SI ACCESIBIL pentru tine


   🦷 Life Dental Spa 🦷

   📍 Bulevardul Gh. Magheru, Nr. 1-3 📍
   Sector 1, Bucuresti

   📞 0318 282 274 📞

   SUS
   SUNA