Programeaza-te ACUM!

  Nume
  Prenume
  Consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter personal in conformitate cu politica societatii.

  Sistemul De Implanturi Nobel Biocare All-On-4

  Thumbnail fast&fixed
  implanturi dentare

  Pacientii care si-au pierdut dintii de pe intreaga arcada (fie superioara – maxilara, fie inferioara – mandibulara) pot uita acum de protezele mobilizabile, inestetice si greu de suportat!
  Gratie sistemului Nobel All-on-4 (sau All-on-6), pacientii pot beneficia de o restaurare completa a arcadei cu ajutorul implanturilor dentare!

  Ce Este Implantul Dentar Nobel Biocare?

  Implantul dentar inlocuieste o radacina dentara pierduta, reprezentand suportul pentru viitoarea coroana dentara ce va fi vizibila in cavitatea orala.

  Implantul dentar reprezinta solutia ideala pentru a inlocui un dinte pierdut de pe arcada!

  Odata cu descoperirea procesului de osteointegrare, in domeniul implantologiei si-au facut aparitia implanturile dentare Nobel Biocare, acestea ramanand un lider pe piata inca de la inceput.

  Alege tratamentul restaurator pe baza de implanturi in clinica stomatologica Life Dental Spa!

  Cui I Se Adreseaza Sistemul Nobel All-On-4?

  Clinicile stomatologice Life Dental Spa sunt echipate cu cele mai noi tehnologii laser din domeniul stomatologiei, echipa de medici stomatologi #LifeDentisti avand mare grija sa tina pasul cu evolutia tehnologica.

  Sistemul Nobel All-on-4 consta intr-o serie de proceduri restauratoare complete, ce cuprind inserarea de implanturi dentare si refacerea fizionomiei cu ajutorul lucrarilor protetice. Pacientii care pot opta pentru un astfel de tratament sunt cei care:

  • Au pierdut toti dintii de la nivelul unei arcade dentare
  • Mai au foarte putini dinti ramasi pe arcada, care nu ar putea sustine o lucrare protetica fixa de tipul unei punti dentare
  • Poarta proteze mobilizabile totale ce se dovedesc a fi inestetice si greu de suportat

  Implantologie Conform Principiilor Holistice

  Clinicile stomatologice Life Dental Spa sunt cunoscute pentru practicarea cu succes a principiilor holistice, conform carora intregul nu este redus la partile sale componente.

  Cu alte cuvinte, #LifeDentistii au foarte mare grija ca pacientii care aleg clinicile stomatologice Life Dental Spa sa aiba parte de tratamente stomatologice minim-invazive, usor de suportat si care nu dauneaza organismului, ci din contra, aduc numai beneficii!

  In acest sens, #LifeDentist-ii recurg la proceduri invazive de tipul inserarii implanturilor dentare numai in situatia in care pacientul nu mai poate beneficia de niciun alt fel de tratament conservator. De asemenea, extractiile dentare sunt evitate, ele reprezentand o solutie numai atunci cand dintele este mult prea afectat si nu mai poate fi salvat.

  #LifeDentist-ii considera ca dintii naturali trebuie pastrati pe arcada cat mai mult timp, acesta fiind motivul pentru care pacientii au parte de manopere minim-invazive, care sa ajute la mentinerea sanatatii orale pe o perioada cat mai lunga!

  Ba mai mult! Pacientii care aleg clinicile stomatologice Life Dental Spa pentru a urma tratamentul restaurator Nobel All-on-4 beneficiaza si de sfaturi personalizate cu privire la cum sa mentina sanatatea orala pentru mai mult timp, oferite de #LifeDentist-ii specialisti in stomatologie!

  Implanturile Nobel Bio Care
  Solutia Ideala!

  Implantul dentar are forma unui surub, fiind confectionat dintr-un metal, de tipul titanului cu grad foarte mare de puritate.

  Implantul dentar este inserat la nivelul osului alveolar, in pozitia stabilita de #LifeDentist-ul specialist in chirurgie orala, jucand rolul unei radacini artificiale.

  Pe baza implantului dentar Nobel Bio Care se va fixa ulterior un bont protetic, care va fi suportul pentru coroana dentara. In cazul sistemului Nobel All-on-4, peste bonturile fixate de cele 4 implanturi dentare va fi inserata puntea dentara provizorie.

  Dupa o perioada de aproximativ sase luni, numita perioada de osteointegrare, puntea provizorie va fi inlocuita cu cea definitiva, confectionata dintr-un material biocompatibil, de tipul ceramicii sau a zirconiului!

  Implanturile Nobel Bio Care reprezinta solutia ideala pentru pacientii care si-au pierdut dintii de pe arcada si isi dorect un tratament sigur, rapid si foarte eficient. Beneficiile demne de luat in seama ale implanturilor dentare Nobel Bio Care sunt:

  • Oferirea unei garantii pe viata, semn ca implanturile dentare asigura un tratament de inalta calitate
  • Aplicabilitate la nivel inalt, implanturile Nobel Bio Care fiind potrivite si pentru pacientii care au multiple afeciuni orale
  • Studii ample, recunoscute international, implanturile dentare beneficiind de un numar impresionant de articole in literatura de specialitate
  • Stabilitate la cel mai inalt grad, fiind potrivite chiar si pacientilor care se afla intr-o situatie delicata in ceea ce priveste cantitatea de os alveolar ramasa la nivelul arcadei dentare
  • Versatilitate, implanturile dentare Nobel Bio sunt disponibile in lungimi variate, suprafete diferite si mai multe tipuri, #LifeDentist-ul putand alege tipul de implant potrivit pentru fiecare situatie clinica in parte

  Implantologie Laser In Clinicile
  Life Dental Spa

  Cand vine vorba de sistemul All-on-4 realizat cu ajutorul implanturilor dentare, pentru a asigura maximul de confort, #LifeDentist-ii aleg sa realizeze procedura de inserare a implanturilor cu ajutorul laserului stomatologic.

  Laserul dentar este un instrument stomatologic modern ce nu foloseste freze si ace rotative. Utilizand lumina cu diferite lungimi de unda, laserul dentar este minim-invaziv si actioneaza foarte bland la nivelul tesuturilor, asigurand un confort sporit in timpul manoperelor si o recuperare mult mai rapida si usoara.

  Avantajele majore ale utilizarii laserului stomatologic in cadru sistemului Nobel All-on 4 sunt:

  1. Minim-invazivitate
   Laserul dentar actioneaza foarte bland si doar atat cat este necesar, fiind minim-invaziv si prietenos cu tesutul gingival si osos.
  2. Limitarea sangerarii
   Este esential ca interventia chirurgicala de inserare a celor patru implanturi dentare Nobel Bio Care sa se desfasoare in siguranta. Laserul dentar diminueaza hemoragia si asigura pastrarea unui camp operator curat, cu maxima vizibilitate.
  3. Stimuleaza regenerarea
   Lumina laser are proprietatea de a stimula imunitatea locala, acest lucru contribuind semnificativ la o refacere mult mai usoara post-operatorie.
  4. Durere post-operatorie minima
   Este esential pentru #LifeDentist ca pacientii sa aiba parte de o recuperare cat mai usoara, chiar si atunci cand vine vorba de interventii ample, precum procedura Nobel All-on-4. Astfel, utilizand laserul dentar, pacientul are parte de o diminuare considerabila a durerii post-interventie.

  Albirea dentara cu lampa

  Albire Dentara

  Albire dentara profesionala cu ajutorul undelor ultraviolete


  Albire dentara laser

  albire dentara laser

  Albirea dentara cu laser este cea mai moderna si eficienta metoda de albire dentara.


  Fatete dentare

  fatete dentare

  Reda-ti frumusetea zambetului cu ajutorul fatetelor dentare


  Testimoniale

  Recenzii lasate de catre pacientii nostri

  • De ceva timp ma gandeam daca nu cumva exista si in Romania o metoda mai putin dureroasa pentru tratarea cariilor (fara sa stiu ca exista Life Dental Spa). Careful what you're wishing for pentru ca se pare ca exista si functioneaza minunat! Fara freze, aparate invechite si durere, mi-am invins in sfarsit frica de durere (pentru ca de asta ne este frica, nu de dentist). Sunt recunoscator pentru asta si multumesc mult echipei Life Dental Spa! Cu siguranta ma voi programa si in viitor!
   testimonial 1
  • Clinica Life Dental Spa ofera solutii reale pentru tratarea parodontozei cu laser, iar tratarea cariilor cu laser te face sa iti invingi frica de dentist. Recomand tururor celor care au teama de dentist.
   testimonial 2
  • Pe langa faptul ca sunteti pozitionati in centrul orasului, am descoperit aici pe langa tratamente cu laser, si informatii despre tratamente holistice (nu stiam ca exista). Am facut o albire cu laser si o igienizare - rapid, fara durere.
   testimonial 3

  Galerie Foto

  Programeaza-te ACUM!

   Nume
   Prenume
   Consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter personal in conformitate cu politica societatii.

   SUS
   SUNA