Programeaza-te ACUM!

  Nume
  Prenume
  Consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter personal in conformitate cu politica societatii.

  Suntem prima clinica din Romania unde poti opta
  pentru plombe NON-TOXICE!

  Oricat de incredibil ar parea, ultimele studii arata ca multe dintre materialele folosite in stomatologie pentru tratamentul cariilor pot avea potential toxic!

  preview video plombe non-toxice

  Si nu vorbim doar despre celebrul amalgam, cu continut de mercur, ci si despre rasina de compozit, acel material de culoarea dintelui, cu care se pun plombe dentare estetice.

  In continua noastra cautare si in studiul aprofundat, am aflat si inteles ca anumite materiale ce se folosesc in mod frecvent pentru banalele plombe, pot afecta dintele pe care sunt plasate, dar si organismul in general.

  Si pentru ca nu putem ignora aceste informatii importante, alegem sa le impartasim si cu voi si sa gasim solutii cat mai sanatoase pentru tratamentul cariilor.

  Pe scurt, va putem spune cu certitudine ca anumiti compusi din materialele compozit pentru plombe pot avea efecte citotoxice asupra celulelor pulpare (ale nervului dentar), celulelor gingivale (fibroblasti) si asupra odontoblastilor (celule dentare).

  Ce contin plombele dentare obisnuite?

  Acesti compusi sunt metacrilati ce exista in compozitia materialului compozit pentru plombe dentare, numiti prescurtat HEMA, TEGDMA, UDMA, care sunt eliberati atat in momentul in care este polimerizata plomba (cu lampa UV), dar si o data cu trecerea timpului, prin degradarea materialului si dizolvarea in saliva si apa.

  Metacrilatii

  Metacrilatii pot afecta procesele de auto-reparare si dezvoltare a dintilor umani, pot produce inflamatii ale nervului, altereaza productia de colagen locala si (culmea!) favorizeaza dezvoltarea bacteriilor care produc cariile dentare (ceea ce ar putea oferi o explicatie aparitiei cariilor secundare pe langa si pe sub plombe).

  Life Dental Spa recomanda plombe dentare non-toxice

  Luand la cunostinta aceste informatii, Life Dental Spa a decis sa introduca in circuitul propriu materiale NON-TOXICE pentru plombe, fiind prima clinica din Romania care face acest lucru.

  Materiale compozite non-toxice

  Materialul compozit NON-TOXIC pentru care am optat nu elibereaza HEMA, TEGDMA, UDMA, BIS GMA sau fluor, astfel incat este mult mai prietenos cu organismul uman si cu dintele care primeste reconstructia. Compozitul respectiv este de productie elvetiana si este o noutate pentru piata din Romania.

  Practic, in acest moment, oferim cea mai revolutionara si biocompatibila metoda de tratament a cariilor dentare:

  • indepartarea cariei cu laser;

  • plombarea cu material estetic NON-TOXIC.

  Este de departe cea mai inalt calitativa manopera de care puteti beneficia in acest moment in medicina dentara!

  Dorinta noastra de a sprijini sanatatea dentara se reflecta mai ales prin metodele minim-invazive si conservative de tratament pe care le oferim pacientilor nostri si prin respectarea principiilor stomatologiei holistice.

  Suntem in permanenta la curent cu noile descoperiri stiintifice si mereu in contact cu noile studii in medicina dentara si cu ultratehnologia momentului, asa cum este laserul dentar.

  Testimoniale

  Recenzii lasate de catre pacientii nostri

  • Life Dentar Spa este o clinică pe care o recomand tuturor celor care au nevoie de un tratament dentar de 5 stele.
   testimonial 1
  • Dacă esti una din persoanele care prefera sa nu zambeasca datorita problemelor dentare atunci clinica Life Dental Spa este exact clinica căutată de tine ! Datorită staff-ului organizat și bine îngăduitor , am reușit sa îmi rezolv toate problemele dentare !
   testimonial 2
  • Felicitari Life Dental Spa pentru serviciile de calitate pe care le ofera pacientilor si pentru profesionalismul si indemanarea personalului medical!
   Felicitari intregului personal care lucreaza la Life Dental Spa si pentru buna gazduire!
   testimonial 3

  Galerie foto

  Programeaza-te ACUM!

   Nume
   Prenume
   Consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter personal in conformitate cu politica societatii.

   SUS
   SUNA