Programeaza-te ACUM!

  Nume
  Prenume
  Consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter personal in conformitate cu politica societatii.

  Laser Dentar

  preview laser dentar
  laser dentar

  Clinicile stomatologice Life Dental Spa, situate central (in centrul capitalei si in centrul Iasiului) folosesc cu succes tehnologia de ultima generatie a laserului stomatologic, oferind tratamente FARA ACE, FARA FREZE SI FARA DURERE!

  Ce este laserul dentar?

  Una dintre cele mai inovatoare metode in stomatologie pe care clinica LIFE DENTAL SPA o practica este LASER-ul DENTAR.

  Stomatologia traditionala a fost upgradata la standardele moderne prin realizarea de tratamente mult mai prietenoase cu organismul si mai usor de suportat de catre pacient. Astfel de tratamente sunt posibile gratie tehnologiei de ultima generatie a laserului stomatologic.

  Clinica stomatologica Life Dental Spa foloseste laserul dentar in cadrul tuturor ramurilor stomatologice, incepand de la endodontie, protetica, estetica dentara, ortodontie si pana la implantologie si chiar si pedodontie (stomatologie pentru copii).

  Tratarea afectiunilor gingivale (gingivita, parodontoza) sau tratamentul cariilor cu laserul sunt doar cateva dintre cele mai realizate manopere in cabinetele stomatologice din Bucuresti si din Iasi. Procedurile sunt mult mai usor de acceptat de catre pacienti, acestia fiind incantati de rezultatele vizibile imediat si de confortul sporit de care se bucura in timpul tratamentelor fara durere.

  In ziua de astazi, stomatologia LASER a prins avant si a depasit manoperele stomatologice clasice, dureroase si inconfortabile!

  Laserul stomatologic este o tehnologie moderna care ajuta la tratamentul diferitelor afectiuni dentare si la imbunatatirea esteticii (albire laser) cu ajutorul unor fascicule luminoase, astfel ca pacientul se bucura de rezultate uimitoare fara nicio durere si fara vreun disconfort in timpul sedintei.
  Cabinetele stomatologice din Bucuresti si din Iasi dispun de medici profesionisti, foarte bine pregatiti la nivel international pentru a putea realiza tratamente moderne si de durata cu ajutorul tehnologiei LASER. Pacientii care aleg clinica stomatologica Life Dental Spa uita de frica de dentist si de disconfortul creat de:

  • Vibratiile instrumentelor folosite in cazul tratarii cariilor
  • Sangerarile abundente si durerile din timpul manoperelor chirurgicale
  • Sunetele stridente si stresante ale instrumentelor
  • Durerea din timpul sedintelor de terapie

  Toate acestea sunt de domeniul trecutului! Laserul dentar aduce multiple beneficii asupra modului de tratament, precum si asupra felului in care pacientul suporta interventiile stomatologice. Fara durere, disconfort, recuperarea este mult mai usoara si teama de dentist incepe sa dispara!
  Pe scurt, in ceea ce priveste sedinta de terapie laser pentru tratamente stomatologice, laserul aduce niste beneficii majore:

  • Este inlaturat zgomotul frezei, astfel ca pacientii sunt mult mai calmi
  • Nu provoaca nicio vibratie, astfel ca disconfortul dispare
  • Nu provoaca DURERE, scade nevoia de anestezie locala
  • Reduce tumefierea si sangerarea gingivala

  Laserul stomatologic ajuta la realizarea unor tratamente eficiente pentru pacientii care sufera de afectiuni dentare diverse, utilizand o lumina laser. Efectele uluitoare ale terapiei laser sunt spectaculoase chiar si atunci cand vine vorba de tratamentul parodontozei, temuta boala care duce la pierderea dintilor!

  Clinica stomatologica Life Dental Spa

  Trateaza parodontoza cu succes in clinica
  Life Dental Spa

  Clinica stomatologica Life Dental Spa trateaza eficient, rapid si sigur pacientii care sufera de boala parodontala, printr-o metoda minim-invaziva, usor de suportat si cu efecte vizibile inca de la primele sedinte. Totul gratie tehnologiei LASER!

  Boala parodontala (parodontoza) este o afectiune grava care se dezvolta in timp si care, in lipsa unui tratament adecvat si corect, poate duce chiar la pierderea dintilor.

  De-a lungul dezvoltarii sale, parodontoza duce la alterarea tesutului de sustinere al dintilor, facand ca acestia sa capete diferite grade de mobilitate.
  Ignorarea semnelor suferintei gingivale nu face altceva decat sa duca la pierderea completa a dintilor, cu un puternic impact negativ asupra starii de sanatate fizice, si mai ales psihice!

  Alege laserul stomatologic pentru tratamentul parodontozei!

  Din pacate, statisticile spun ca aproximativ 8 din 10 persoane sufera de parodontoza, un procent ingrijorator pentru specialistii Life Dental Spa, care trag un semnal de alarma. Pentru a asigura cele mai bune rezultate, #LifeDentist-ii au ales sa trateze parodontoza cu ajutorul laserului dentar, procedura fiind fara durere, fara disconfort si fara alte efecte neplacute create de bisturiu.

  In cadrul clinicii Life Dental Spa, echipa de #LifeDentisti, condusa si inspirata de catre medicul fondator al clinicii, dr. Cristina Obreja, medic specialist in laser stomatologic, a ales sa utilizeze tehnologia LASER pentru a avea rezultate sigure si mentinute pe termen lung. In urma sedintelor de terapie laser, pacientii care aleg Life Dental Spa sunt mult mai fericiti si mai multumiti.
  Principalele motive pentru care pacientii aleg sa urmeze tratamentul laser al cariilor in cadrul clinicii Life Dental Spa sunt:

  • Spre deosebire de freza, lumina laser nu atinge dintele, nu provoaca durere si nici vibratii
  • Pacientii au un confort sporit pe parcursul sedintelor de terapie
  • Laserul nu provoaca vreo complicatie asupra nervului, nu il supraincalzeste
  • Laserul scade necesitatea anesteziei locale
  • Laserul este nedureros, caci aparatul se regleaza de catre medicul specialist in functie de sensibilitatea pacientului

  Laserul dentar, prietenos cu cei mici, cu femeile insarcinate si cu proaspetele mame care alapteaza!

  • Atunci cand vine vorba de copii, parintii nu ar trebui sa isi faca absolut nicio grija in ceea ce priveste vizitele la stomatolog si realizarea de tratamente LASER. Ba din contra! Laserul stomatologic este indicat deoarece acesta are capacitatea de a actiona doar pe tesutul tinta, afectat, neavand niciun efect asupra tesuturilor din jur. In cazul unei miscari bruste, cel mic este complet protejat!
  • O categorie aparte de pacienti este reprezentata de femeile gravide si de mamele care alapteaza, deoarece in cazul acestora, anestezia nu este intodeauna recomandata. Laserul dentar este cel mai potrivit! Gratie proprietatii sale de a putea regla intensitatea in functie de sensibilitatea pacientului, pacientele nu trebuie sa isi faca griji! Tratamentele laser sunt nedureroase si nu au nevoie de anestezie!

  laser dentar Life dental spa

  Laserul dentar – avantajele tehnologiei moderne Life Dental Spa

  Spre deosebire de stomatologia clasica, unde tratamentele si manopere chirurgicale ce se realizeaza cu freza, implica efectuarea anesteziei, predispun la complicatii si recidive, LASERUL STOMATOLOGIC aduce numai beneficii!
  Tratamentele moderne ale #LifeDentist-ilor sunt realizate cu laserul dentar si aduc numai avantaje, printre care se numara:

  • Tratamente minim-invazive – lumina laser actioneaza preponderent pe tesuturile afectate, protejandu-le pe cele sanatoase din jur
  • Laserul are un efect antiinflamator si epitelizant
  • Confort si siguranta atat in timpul procedurii cat si dupa
  • Recuperarea este mult mai usoara dupa o sedinta de terapie laser, gratie proprietatilor sale stimulante
  • Nu exista complicatii – laserul are un efect bactericid, astfel ca sunt minimizate riscurile de complicatii si de recidive
  • Nu provoaca DURERE
  • NU este necesara anestezia, avantaj major pentru femeile insarcinate
  • Stimularea imunitatii locale, efectele benefice ale tratamentului laser fiind vizibile inca de la primele sedinte!
  • Rezultate mentinute pe termen lung si tratamente de o calitate superioara

  Ba mai mult! S-a dovedit ca tratamentele stomatologice care utilizeaza laserul dentar au capacitatea de a vindeca intregul organism. Laserul stomatologic se poate utiliza pentru a indeparta anumite tumori benigne de la nivelul gingiei, boltii palatine sau de pe suprafata buzelor.

  Uita de tratamentele dureroase si inconfortabile! Alege tratamentele moderne, de ultima generatie, realizate cu LASERUL DENTAR! Confort sporit, siguranta, rezultate uimitoare si recuperare rapida! Programeaza-te acum si rezolva-ti problemele stomatologice fara durere!

  Trateaza cariile dentare cu ajutorul laserului dentar!

  Una dintre cele mai intalnite manopere medicale stomatologice in cadrul clinicii Life Dental Spa este tratarea cariilor cu laserul.

  Avantajul major pe care tehnologia laser il are asupra acestui tip de tratament este efectul bactericid – suprafetele dentare sunt sterilizate iar bacteriile implicate in aparitia si in dezvoltarea cariilor sunt complet eliminate, pentru a preveni recidiva.
  Efectul bactericid este un plus si atunci cand vine vorba de tratamentele endodontice (de canal), laserul ajutand la mentinerea dintelui in cavitatea bucala pentru mai mult timp!
  De obicei, in urma eliminarii unei obturatii (plombe) mai vechi sau in urma eliminarii unei coroane dentare, este foarte posibil sa se gaseasca o carie mai mult sau mai putin avansata.
  Cu ajutorul laserului dentar, caria este curata rapid, sigur si eficient, tratamentul beneficiind de avantajele laserului:

  • Nervul dintelui nu este sensibilizat, pacientul fiind scutit de durere si de anestezie
  • Fara stres mecanic asupra dintelui, caci laserul ajunge doar acolo unde este necesar si nu exista riscul de a provoca microfisuri in smalt
  • Bacteriile sunt eliminate complet si nu exista riscul de recidiva de carie

  laser dentar

  Cate feluri de laser exista?

  Procedura moderna de tratament cu ajutorul LASERULUI STOMATOLOGIC este foarte usor de realizat si de suportat de catre pacient, aducand multiple avantaje. Laserul dentar poate trata variate afectiuni dentare, acesta fiind de doua tipuri:

  • Laser dentar utilizat pentru tesuturi moi (gingie, mucoasa)
  • Laser dentar utilizat pentru tesuturi dure (dentare)

  In clinica noastra se folosesc mai multe tipuri de lasere dentare, cu diferite lungimi de unda, pe care le folosim atat pe tesuturi dure, cat si pe tesuturi moi, in functie de nevoile pacientului.

  Intreaga echipa Life Dental Spa utilizeaza doar tehnologie laser moderna sustinuta de dovezi si cercetari stiintifice. Astfel, in clinica pacientii au parte de tratamente realizate cu laserul WATERLASE, totul fiind minim-invaziv, usor de suportat si foarte eficient! Laserul WATERLASE este potrivit pentru tratamentul afectiunilor tesuturilor moi (gingivale – gingivita si parodontoza, buze, mucoasa) cat si pentru tesuturile dure (dinte, os).

  Ce probleme dentare pot fi tratate cu ajutorul laserului stomatologic

  Gingivita, parodontoza, cariile – toate pot fi tratate cu ajutorul tehnologiei moderne laser in clinica Life Dental Spa! Pacientii care aleg clinica stomatologica Life Dental Spa au parte de tratamente laser pentru:

  • Afectiuni dentare de tipul cariilor incipiente pana la carii profunde
  • Tratamente endodontice de sterilizare a canalelor
  • Tratamente gingivale si parodontale care elimina bacteriile si biostimuleaza gingia
  • Extirpari chirurgicale ale formatiunilor tumorale benigne fara hemoragie si fara durere
  • Proceduri chirurgicale de descoperire a molarilor de minte neerupti si descoperirea implantelor dentare
  • Decontaminarea alveolei dentare in urma unei extractii, pentru a stimula regenerarea
  • Estetica deosebita prin reconturarea gingiei
  • Depigmentare mucoasei orale pentru pacientii care au pigmentari gingivale inestetice
  • Albiri dentare laser eficiente si fara efecte nocive asupra tesuturilor

  5 motive pentru a-ti trata dintii cu ajutorul laserului

  Specialistii Life Dental Spa incurajeaza pacientii sa apeleze la tratamentele realizate cu ajutorul laserului dentar, gratie multiplelor beneficii care le sunt asigurate pacientilor:

  • Acuratete sporita in timpul sedintelor de terapie, minimizand riscul lezarilor accidentale
  • Recuperare rapida post-operatorie si reducerea sangerarilor din timpul manoperelor chirurgicale
  • Scade riscul complicatiilor de tipul infectiilor bacteriene gratie proprietatilor bactericide
  • Diminuarea si disparitia senzatiei de durere, aducand un plus de confort pacientului, fara anestezie
  • Este minim-invaziv pentru dinte, nu produce microfisuri sau sensibilitate dentara, actionand preponderent pe tesutul afectat

  Costurile procedurilor laser in clinica
  Life Dental Spa

  Echipa de #LifeDentisti din clinica stomatologica Life Dental Spa realizeaza proceduri de inalta calitate utilizand tehnologia moderna. Costurile procedurilor LASER in clinica Life Dental Spa variaza in functie de manopera realizata, in functie de statusul clinic al pacientului si de tratamentul in sine.
  Astfel, in functie de procedura si de problema pe care o are pacientul, se va realiza o consultatie cu camera intraorala si se va efectua un plan complet de tratament ce va cuprinde toate detaliile manoperelor ce urmeaza a fi realizate, inclusiv costurile.
  Clinica Life Dental Spa pune la dispozitia pacientilor cele mai avantajoase oferte ale tratamentelor cu LASER dentar, incat acesta sa beneficieze de proceduri eficiente, calitative, non-invazive si cu multe alte beneficii pe termen lung.

  Alege clinica Life Dental Spa si beneficiaza de cele mai bune tratamente stomatologice cu ajutorul laserului dentar!

  Tratamentul cariilor cu laserul

  tratarea cariilor cu laser

  Trateaza-ti cariile prin metode minim invazive si complet nedureroase cu ajutorul laserului dentar.

  Tratarea paradontozei cu laser

  Tratarea parodontozei

  Tratamentul paradontozei prin metode de ultima generatie cu ajutorul laserului dentar

  Tratamentul gingivitei cu laserul

  tratament gingivita laser

  Tratamentul gingivitei cu ajutorul laserului

  Testimoniale

  Recenzii lasate de catre pacientii nostri

  • De ceva timp ma gandeam daca nu cumva exista si in Romania o metoda mai putin dureroasa pentru tratarea cariilor (fara sa stiu ca exista Life Dental Spa). Careful what you're wishing for pentru ca se pare ca exista si functioneaza minunat! Fara freze, aparate invechite si durere, mi-am invins in sfarsit frica de durere (pentru ca de asta ne este frica, nu de dentist). Sunt recunoscator pentru asta si multumesc mult echipei Life Dental Spa! Cu siguranta ma voi programa si in viitor!
   testimonial 1
  • Clinica Life Dental Spa ofera solutii reale pentru tratarea parodontozei cu laser, iar tratarea cariilor cu laser te face sa iti invingi frica de dentist. Recomand tururor celor care au teama de dentist.
   testimonial 2
  • Pe langa faptul ca sunteti pozitionati in centrul orasului, am descoperit aici pe langa tratamente cu laser, si informatii despre tratamente holistice (nu stiam ca exista). Am facut o albire cu laser si o igienizare - rapid, fara durere.
   testimonial 3

  Galerie foto

  Programeaza-te ACUM!

   Nume
   Prenume
   Consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter personal in conformitate cu politica societatii.

   SUS
   SUNA