Programeaza-te ACUM!

  Nume
  Prenume
  Consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter personal in conformitate cu politica societatii.

  Implant Dentar Nobel Bio Care

  preview implantologie

  Implantul dentar joaca rolul unei radacini artificiale dentare, acesta fiind inserat la nivelul osului dentar atunci cand dintele lipseste de pe arcada din diferite motive (extractii dentare, fracturi, distrugeri corono-radiculare, etc).

  Cand a aparut implantul dentar Nobel Bio Care?

  In anul 1952 a avut loc inserarea primului implant dentar, acest eveniment fiind in stransa legatura cu descoperirea osteointegrarii si cu evolutia chirurgiei dentare. Inca de atunci, firma Nobel Bio Care ramane un lider mondial in domeniul implantologiei si a protezarilor dentare realizate pe implanturi.

  Alege un implant Nobel Bio Care in clinica stomatologica Life Dental Spa!

  Clinica stomatologica Life Dental Spa este situata in Bucuresti si vine in ajutorul pacientilor care au avut diverse afectiuni dentare ce au dus la pierderea dintilor, cu ajutorul implanturilor dentare Nobel Bio Care.

  Cu toate acestea, este esential ca pacientii sa cunoasca faptul ca principiile pe baza carora lucreaza specialistii Life Dental Spa sustin realizarea unor manopere cat mai putin invazive.

  Tratamentele stomatologice holistice intocmite de #LifeDentisti se invart in jurul ideii de a pastra dintii naturali pe arcada un timp indelungat, extractia fiind realizata numai atunci cand nu se poate interveni conservativ in niciun fel.

  Implantologie in clinica stomatologica Life Dental Spa

  Implantul dentar are forma unui surub realizat special din metal (frecvent, metalul din care se realizeaza implantul dentar este titanul, cu un grad foarte ridicat de puritate). Acesta inlocuieste radacina, fiind inserat, prin manopere chirurgicale, la nivelul arcadei dentare, in locul unde s-a pierdut dintele, in osul alveolar.

  Ulterior, implantului dentar inserat corect si osteointegrat i se va atasa un bont protetic (o coroana dentara subdimensionata), deasupra caruia se va fixa coroana dentara de marime similara cu cea a dintilor.

  Astfel, se va reface functionalitatea si estetica, pacientul avand parte de cele mai bune rezultate restaurative.

  Mai mult! Clinica stomatologica Life Dental Spa este adepta stomatologiei holistice si a manoperelor minim-invazive, motiv pentru care chiar si interventiile chirurgicale de inserare a unui implant Nobel Bio Care sunt realizate cu ajutorul laserului dentar!

  Cand se poate realiza o procedura chirurgicala de insertie a unui implant Nobel Bio Care?

  Tratamentul chirurgical si restaurator cu ajutorul implantului dentar Nobel Bio Care se poate realiza in cazul pacientilor care:

  • Au pierdut unul sau mai multi dinti de pe arcada in urma unor fracturi corono-radiculare
  • Dintii erau afectati la nivel radicular din cauza unei infectii care nu mai putea fi tratata endodontic, conservator (pe canal)
  • Dintii prezentau un grad inalt de distrugere din cauza unei carii dentare foarte avansate.

  In clinica stomatologica Life Dental Spa, pacientii au parte de tratamente chirurgicale numai atunci cand este absolut necesar, iar dintele in cauza nu mai poate fi salvat prin niciun fel de tratament conservativ restaurator.

  Astfel, implanturile dentare Nobel Bio Care pot fi alese cu incredere pentru a realiza:

  • Proteze mobilizabile, ancorate pe implanturi dentare
  • Punti dentare fixate pe implanturi
  • Coroana dentara individuala ancorata pe un singur implant, pentru a restaura pierderea unui singur dinte

  Alege clinica stomatologica Life Dental Spa si bucura-te de cele mai bune tratamente stomatologice realizate cu ajutorul implanturilor dentare Nobel Bio Care!

  Inserarea implantului Nobel Bio Care cu ajutorul laserului stomatologic

  Laserul stomatologic este o inovatie in ceea ce priveste medicina dentara, acesta oferind posibilitatea de a realiza tratamente fara freze, fara ace si fara durere.

  Aceasta este si deviza Life Dental Spa, clinica unde toti #LifeDentistii realizeaza interventii stomatologice la cel mai inalt nivel de profesionalism si de siguranta!

  Avantajele majore ale utilizarii laserului dentar in interventiile chirurgicale de inserare a implanturilor dentare sunt:

  • Efectul bactericid: laserul dentar are capacitatea de a distruge bacteriile dezvoltate la nivel local si de a steriliza zona la nivelul careia actioneaza, motiv pentru care se diminueaza considerabil riscul de infectare postoperator
  • Favorizează osteointegrarea implantului- stimulează formarea de os in jurul acestuia, consolidand legătura implant-os, etapa extrem de importanta, care determina stabilitatea implantului și succesul procedurii pe termen lung.
  • Stimularea regenerarii: una dintre proprietatile laserului dentar este aceea de a stimula imunitatea locala, ducand la o refacere mult mai rapida a zonei unde s-a realizat procedura chirurgicala
  • Diminuarea sangerarii: inserarea unui implant Nobel Bio Care presupune o incizie la nivelul gingiei, un tesut foarte bine vascularizat – laserul dentar are capacitatea de a diminua sangerarea din timpul interventiei, venind in ajutorul medicului specialist in chirurgie orala prin pastrarea unui camp operator curat si cu o buna vizibilitate.

  Ce presupune interventia propriu-zisa de inserare a unui implant Nobel Bio Care?

  Calitatea superioara a implanturilor Nobel garanteaza reusita la cel mai inalt nivel a tratamentului stomatologic. Astfel, se pot realiza diferite proceduri chirurgicale de insertie, precum:

  1. Tratament clasic de inserare a implantului

  In cazul acesta, pacientului i se va insera implantul dentar intr-o sedinta, urmand ca acesta sa fie monitorizat timp de 4, pana la 6 luni, perioada aferenta procesului de osteointegrare.

  Ulterior, daca totul este in regula (daca s-au facut legaturi intre implant si os, neexistand probleme locale), pacientul revine in cabinetul stomatologic din Bucuresti pentru a definitiva tratamentul restaurator, prin atasarea bontului protetic de implant, urmata de fixarea coroanei dentare din ceramica sau din zirconiu.

  2. Fast&Fixed cu ajutorul protocolului Nobel All-on-4 si Nobel All-on-6

  Fast&Fixed reprezinta o procedura de tratament restaurator adresata pacientilor care au pierdut un numar foarte mare de dinti din cavitatea orala.

  In clinica stomatologica Life Dental Spa, protocolul Fast&Fixed se adreseaza, in special, turistilor straini care aleg clinica noastra pentru tratamente stomatologice de calitate superioara, realizate intr-un timp record.

  In cadrul tratamentului de tip Fast&Fixed, pacientului i se va insera un numar de 6 implanturi la nivel maxilar, respectiv 4 implanturi in mandibula, intr-o singura zi. Tot in aceeasi zi, acestora li se va atasa o lucrare protetica provizorie, pe care pacientul o va mentine in cavitatea orala circa 6 luni.

  La finalul perioadei de osteointegrare, pacientul va reveni in clinica stomatologica Life Dental Spa pentru a inlocui lucrarea protetica provizorie cu una definitiva.

  Cu ajutorul procedurii Fast&Fixed pacientii au parte de restaurarea intregii arcade dentare intr-o singura zi, redobandindu-se estetica si functionalitatea cavitatii orale!

  Avantajele implanturilor dentare Nobel Bio Care

  In clinica stomatologica Life Dental Spa, #LifeDentist-ii vin in ajutorul pacientilor cu tratamente de cea mai buna calitate, sigure si durabile!

  Experienta profesionala vasta a medicilor specialisti Life Dental Spa si materialele moderne, biocompatibile, utilizate in cadrul procedurilor de tratament, reprezinta succesul nostru.

  #LifeDentist-ii pun foarte mare accent pe informarea corecta si completa a pacientilor cu privire la toate manoperele ce urmeaza a fi realizate. Iata doar 5 beneficii majore ale implanturilor dentare Nobel Bio Care:

  • Implanturile sunt versatile, fiind disponibile in multiple lungimi, suprafete si tipuri, in funtie de situatia clinica a pacientului
  • Aplicabilitate la cel mai mare nivel, fiind indicate pacientilor cu multiple probleme
  • Garantie pe viata
  • Stabilitate la nivel inalt, gratie design-ului unic ce vine in ajutorul pacientilor care au o situatie dificila la nivelul osului alveolar
  • Studii vaste si recunoscute la nivel international, implanturile dentare Nobel Bio Care bucurandu-se de documentatie de specialitate.

  Ce pasi trebuie sa urmezi inainte de procedura chirurgicala de inserare a unui implant Nobel Bio Care?

  Este esential ca pacientul sa se prezinte initial la o consultatie de specialitate in cabinetul stomatologic din Bucuresti, unde medicul specialist in chirurgie orala poate evalua corect si corespunzator statusul oral al pacientului. Datele observate in cadrul sedintei de consultatie vor fi corelate cu cele din radiografie.

  Astfel, pacientul trebuie sa realizeze initial un exament de tip CT (computer tomograf), absolut necesar pentru ca medicul specialist sa verifice daca exista suficienta cantitate de os alveolar la acest nivel.

  In cazul in care situatia clinica a pacientului este potrivita pentru a se putea realiza procedura chirurgicala, se vor realiza urmatorii pasi pentru pregatire:

  1. Igienizare profesionala a cavitatii orale: aceasta se poate realiza intr-o singura sedinta, in cabinetul stomatologic, si cuprinde un detartraj cu ultrasunete, un periaj profesional si o procedura de Air-Flow.

  Scopul realizarii unei igienizari profesionale este acela de a elimina depunerile de tartru dentar (piatra dentara) si de placa microbiana, realizandu-se o curatare in profunzime a structurilor dentare. Astfel, se diminueaza riscul de complicatii posibile in urma interventiei chirurgicale.

  2. Tratamentul unor afectiuni existente la nivelul cavitatii orale

  Este deosebit de important ca, inaintea unei proceduri chirurgicale de inserare a implantului dentar Nobel Bio Care, pacientul sa aiba parte de tratarea tuturor afectiunilor dentare care ar putea duce la esecul procedurii.

  Cel mai adesea este vorba de gingivita, inflamatia gingiei putand fi tratata usor, in doar cateva sedinte de terapie laser, inaintea celei de chirurgie propriu-zisa.

  Tehnologia moderna a laserului stomatologic folosita in cadrul clinicii Life Dental Spa contribuie masiv la reusita tratamentelor de restaurare dentara realizate cu ajutorul implanturilor dentare Nobel Bio Care!

  Alege clinica stomatologica Life Dental Spa si bucura-te de proceduri stomatologice moderne, sigure si fara riscul de complicatii sau de recidiva!

  Testimoniale

  Recenzii lasate de catre pacientii nostri

  • De ceva timp ma gandeam daca nu cumva exista si in Romania o metoda mai putin dureroasa pentru tratarea cariilor (fara sa stiu ca exista Life Dental Spa). Careful what you're wishing for pentru ca se pare ca exista si functioneaza minunat! Fara freze, aparate invechite si durere, mi-am invins in sfarsit frica de durere (pentru ca de asta ne este frica, nu de dentist). Sunt recunoscator pentru asta si multumesc mult echipei Life Dental Spa! Cu siguranta ma voi programa si in viitor!
   testimonial 1
  • Clinica Life Dental Spa ofera solutii reale pentru tratarea parodontozei cu laser, iar tratarea cariilor cu laser te face sa iti invingi frica de dentist. Recomand tururor celor care au teama de dentist.
   testimonial 2
  • Pe langa faptul ca sunteti pozitionati in centrul orasului, am descoperit aici pe langa tratamente cu laser, si informatii despre tratamente holistice (nu stiam ca exista). Am facut o albire cu laser si o igienizare - rapid, fara durere.
   testimonial 3

  Galerie foto

  Programeaza-te ACUM!

   Nume
   Prenume
   Consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter personal in conformitate cu politica societatii.

   SUS
   SUNA