Programeaza-te ACUM!

  Nume
  Prenume
  Consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter personal in conformitate cu politica societatii.

  Implant Blue Sky Bredent®

  preview implant dentar asistat laser

  Implantologia reprezinta un domeniu vast al medicinii dentare, care a luat amploare in ultimii ani gratie dezvoltarii tehnologiei moderne si aparitiei materialelor biocompatibile si de calitate superioara.

  Clinica Life Dental Spa – chirurgie dentara la cel mai inalt standard

  Clinica stomatologica Life Dental Spa este situata in centrul Bucurestiului, fiind nu doar un simplu cabinet stomatologic, ci un dental spa unde pacientii au parte de un tratament stomatologic complet, care aduce beneficii majore intregului organism.

  Medicul fondator al clinicii stomatologice Life Dental Spa, dr. Cristina Obreja, specialist in laserul stomatologic, este adepta principiilor stomatologiei holistice. Conform acestora, intregul nu este redus la partile sale componente, astfel incat, pacientul nu are parte doar de un tratament stomatologic, ci si de consultanta in ceea ce priveste modul in care sanatatea orala poate fi mentinuta pe termen lung.

  Stomatologia holistica a atras un numar foarte mare de pacienti care au calcat pragul clinicii stomatologice Life Dental Spa. Principiile tratamentelor holistice aplicate de catre #LifeDentisti au dus la cresterea increderii pacientilor in ceea ce priveste reusita tratamentelor:

  • Utilizarea laserului stomatologic, tehnologie ultramoderna care aduce beenficii majore in ceea ce priveste tratamentul fara ace, fara freze si fara durere!
  • Folosirea materialelor de o inalta calitate, biocompatibile si : indiferent ca este vorba de materialele folosite pentru obturatii (plombe) sau de implanturi, acestea sunt alese cu mare grija de catre #LifeDentisti pentru ca toti pacientii sa fie in siguranta
  • Proceduri minim-invazive: folosirea laserului stomatologic limiteaza interventia numai la nivelul tesutului afectat, astfel incat toate tesuturile sanatoase din jur sunt protejate.

  Alege clinica stomatologice Life Dental Spa pentru tratamente dentare moderne si fara complicatii!

  Ce este un implant dentar?

  Implantul dentar joaca rolul unei radacini dentare, acesta fiind inserat la nivelul osului alveolar in locul unde s-a pierdut un dinte sau mai multi dinti, din varii motive.

  Cel mai adesea, #LifeDentistii recurg la extractia unui dinte si la restaurarea edentatiei cu ajutorul unui implant dentar numai in cazul in care nu se mai poate realiza niciun alt tratament conservator.

  Implantul dentar trebuie sa fie integrat la nivelul osului alveolar (procedeu ce se realizeaza de-a lungul unei perioade de aproximativ jumatate de an), urmand ca acestuia sa i se ataseze un bont protetic peste care va fi aplicata .

  Astfel, pacientul redobandeste atat functionalitatea masticatorie, cat si fizionomica si estetica zambetului.

  Ce este implantul dentar Blue Sky Bredent?

  De origine germana, sistemul de implant Bredent a fost adaptat continuu la evolutia tehnologica, cu scopul de a ramane standardul cel mai inalt de succes si siguranta.

  Implanturile Blue Sky Bredent se remarca prin trei caracteristici esentiale, si anume:

  1. Existenta unei conexiuni de tip tub-in-tub (Torx)

  Conexiunea de acest tip are rolul de a diminua considerabil riscul de rupere a implantului sau de desurubare. Acest lucru se realizeaza prin intermediul unei distribuiri echilibrate, bine balansate, a fortelor dezvoltate in timpul masticatiei alimentelor.

  Durabilitatea tratamentului este asigurata de implanturile Bredent gratie limitarii rotatiei reziduale, implanturile fiind realizate cu o mare precizie, care determina si o buna toleranta la nivelul intregului organism.

  2. Osteointegrare si aderare la tesuturi orale

  Pentru reusita unui tratament stomatologic de restaurare dentara cu ajutorul implantului dentar este esential ca osteointegrarea sa se realizeze corect, fara complicatii.

  Formarea unei legaturi puternice intre tesutul osos si implant este favorizata de suprafata Osseo Connect a implanturilor Bredent. In cadrul procesului de fabricatie a implantului dentar Bredent, doi pasi importanti sunt reprezentati de sablare si de tratament acid la temperatura mare.

  3. Osteointegrare si aderare la tesuturi orale

  Indiferent de tipul de implant Bredent, medicul stomatolog specialist in chirurgie orala va realiza procedura de inserare a implantului dentar cu ajutorul trusei pentru implantologie marca Bredent, astfel incat intregul proces sa fie mult mai facil si mai rapid, atat pentru medic, cat si pentru pacient.

  Implantul dentar Blue Sky Bredent

  Confectionat din titan, implantul dentar Bredent Blue Sky este conceput astfel incat sa poata fi inserat izocrestal, precum si la nivelul crestelor alveolare augumentate.

  Marginea de 0,5mm de la nivel coronar, precum si suprafata speciala de tipul Osseo Connect, asigura o aderare osoasa la cel mai inalt nivel, sigur si fara complicatii.

  Implanturile dentare Blue Sky Bredent sunt folosite cu incredere de catre #LifeDentisti si recomandate cu multa caldura pacientilor Life Dental Spa gratie multiplelor caractistici benefice:

  • Implantul dentar este inserat la acelasi nivel cu osul alveolar, astfel incat pierderea osoasa este minima
  • Stabilitate mare a implantului dentar in osul alveolar, pe toata lungimea lui
  • Structura speciala de 0,5 mm la nivel coronar
  • Suprafata de tip Osseo Connect, care faciliteaza osteointegrarea
  • Structura filetului de la nivelul implantului dentar Blue Sky Bredent asigura stabilitatea pe termen lung
  • Sablarea si tratamentul acid realizat la temperatura crescuta contribuie considerabil la o aderare osoasa sigura, precum si la o integrare facila, fie ca e vorba de os alveolar natural, sau de os alveolar artificial (in urma unei proceduri chirurgicale de augumentare osoasa cu grefa de os artificial)
  • Conexiunea de tipul tub-in-tub ofera siguranta unei distributii echilibrate a fortelor de masticatiei, astfel incat ruperea sau desuburarea sunt evitate

  De ce sa alegi implanturile dentare ale firmei Bredent?

  Recent aparute in tara noastra, implanturile Bredent sunt alese de catre medicii stomatologi cu experienta, care stiu sa recunoasca un material de calitate.

  Clinica stomatologica Life Dental Spa ofera tratamente stomatologice la cel mai inalt grad de calitate, astfel incat #LifeDentist-ii au ales sa foloseasca implanturile Bredent.
  Cu experienta de peste 40 de ani in Germania, firma Bredent colaboreaza in permanenta cu medicii specialisti in chirurgie orala Life Dental Spa, precum si cu specialistii in protetica, cu scopul de a asigura succesul unui tratament restaurator.

  Alege tratamentele stomatologice in clinica dentara Life Dental Spa si beneficiaza de interventii sigure, eficiente si cu rezultate durabile!

  Care sunt etapele tratamentului?

  Orice plan de tratament este realizat in clinica stomatologica Life Dental Spa cu foarte mare atentie de catre specialistii nostri, astfel incat interventiile chirurgicale sa fie alese conform situatiei clinice a pacientului.

  Inainte de intocmirea planului de tratament, care cuprinde toate manoperele stomatologice necesare, este esential ca pacientul sa se prezinte la cabinetul stomatologic din Bucuresti pentru o consultatie de rutina, efectuand si un examen radiologic de tip computer tomograf (CT).

  In urma consultatiei, medicul specialist va evalua situatia clinica, coreland si datele obtinute in urma examenului computer tomograf. Masuritorile realizate la nivelul osului alveolar vor stabili daca pacientului i se poate insera un implant dentar de tip Bredent Blue Sky.

  Este important de mentionat faptul ca, inainte de interventia chirurgicala propriu-zisa, exista 2 pasi importanti de urmat, pentru a diminua riscurile de esec:

  1. Igienizare profesionala cu ajutorul unui detartraj cu ultrasunete, a unui periaj profesional si a unui Air-Flow, pentru a curata in profunzime cavitatea orala, eliminand depunerile de placa microbiana si bacteriile existente pe suprafetele dentare si gingivale.
  2. Tratarea afectiunilor gingivale existente (de tipul gingivitei sau parodontozei), care pot reduce semnificativ sansa de succes a interventiei chirugicale de inserare a implantului dentar.

  Ce trebuie sa faci dupa interventia chirurgicala?

  Interventia chirurgicala de inserare a unuia sau a mai multor implanturi dentare Blue Sky Bredent este realizata, in clinica stomatologica Life Dental Spa, cu ajutorul laserului stomatologic.

  Laserul stomatologic are urmatoarele beneficii importante, demne de luat in considerare in domeniul chirurgiei dentare:

  1. Este bactericid
  2. Favorizeaza osteointegrarea si stabilitatea implantului pe termen lung
  3. Diminueaza riscul de infectii postoperatorii
  4. Stimuleaza regenerarea tesutului
  5. Limitează pierderea de sange
  6. Este minim-invaziv, actionand doar acolo unde este necesar
  7. Potrivit atat pentru tesuturi moi (gingie), cat si pentru tesuturi dure (os alveolar).

  Dupa ce procedura chirurgicala a avut loc, pacientul va fi consiliat de catre #LifeDentisti cu mare atentie si caldura, cu scopul de a primi toate informatiile necesare pentru îngrijirea implanturilor pe termen lung. Dupa aproximativ 4-6 luni, aferente perioadei de osteointegrare, pacientul va reveni in cabinetul stomatologic din București pentru atasarea bontului protetic la implant, acesta fiind ulterior acoperit de coroana dentara fizionomica (confectionata din ceramica sau zirconiu).

  Dupa inserarea implantului dentar, pacientul este sfatuit de catre echipa de #lifeDentisti astfel:

  • Sa respecte tratamentul prescris de catre medic, cu antibiotice si analgezice (atunci cand este necesar), pentru a diminua disconfortul ce poate fi resimtiti ulterior
  • Sa nu efectueze un efort fizic intens in ziua interventiei chirurgicale
  • Sa consume alimente moi, nu prea fierbinti
  • Renuntarea la obiceiuri nocive, precum fumatul sau consumul de alcool
  • Igiena dentara va fi respectata, desi zona in care a avut loc interventia chirurgicala va fi evitata in primele 24 ore
  • Evitarea folosirii atei dentare, a apei de gura (clatire energica) sau a dusului bucal in primele cateva zile dupa interventie
  • Evitarea consumului de bauturi cu paiul, pentru a nu slabi cheagul de sange format

  Este important de mentionat faptul ca pacientul trebuie sa evite perierea zonei in care a fost inserat implantul, insa dupa cateva zile, se poate incepe un periaj bland, usor, cu ajutorul unei periute moi, cu peri soft sau ultrasoft, care sa asigure o curatare minim-invaziva.

  Alege clinica stomatologica Life Dental Spa si bucura-te de tratamente restauratoare cu ajutorul implanturilor dentare moderne marca Bredent Blue Sky!

  Albirea dentara cu lampa

  Albire Dentara

  Albire dentara profesionala cu ajutorul undelor ultraviolete


  Albire dentara laser

  albire dentara laser

  Albirea dentara cu laser este cea mai moderna si eficienta metoda de albire dentara.


  Fatete dentare

  fatete dentare

  Reda-ti frumusetea zambetului cu ajutorul fatetelor dentare


  Testimoniale

  Recenzii lasate de catre clientii nostri

  • De ceva timp ma gandeam daca nu cumva exista si in Romania o metoda mai putin dureroasa pentru tratarea cariilor (fara sa stiu ca exista Life Dental Spa). Careful what you're wishing for pentru ca se pare ca exista si functioneaza minunat! Fara freze, aparate invechite si durere, mi-am invins in sfarsit frica de durere (pentru ca de asta ne este frica, nu de dentist). Sunt recunoscator pentru asta si multumesc mult echipei Life Dental Spa! Cu siguranta ma voi programa si in viitor!
   testimonial 1
  • Clinica Life Dental Spa ofera solutii reale pentru tratarea parodontozei cu laser, iar tratarea cariilor cu laser te face sa iti invingi frica de dentist. Recomand tururor celor care au teama de dentist.
   testimonial 2
  • Pe langa faptul ca sunteti pozitionati in centrul orasului, am descoperit aici pe langa tratamente cu laser, si informatii despre tratamente holistice (nu stiam ca exista). Am facut o albire cu laser si o igienizare - rapid, fara durere.
   testimonial 3

  Galerie Foto

  Programeaza-te ACUM!

   Nume
   Prenume
   Consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter personal in conformitate cu politica societatii.

   SUS