Programeaza-te ACUM!

  Nume
  Prenume
  Consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter personal in conformitate cu politica societatii.

  Chirurgie PRGF ENDORET

  estetica dentara

  Life Dental Spa este un brand national care s-a facut remarcat in randul miilor de pacienti gratie utilizarii tehnologiei de ultima generatie in toate domeniile medicale. Imbratisand terapiile regenerative si minim-invazive, #LifeDentist-ii aleg intotdeauna cele mai noi si mai performante sisteme, in special atunci cand vine vorba de manopere chirurgicale.

  PRGF (Plasma Rich in Growth Factors) Endoret reprezinta o inovatie in chirurgia dentara, avand la baza un intreg sistem si protocol de lucru. Practic, cu ajutorul unor instrumente specializate (centrifuga automata), se pot obtine preparate pe baza de proteine din sangele recoltat al pacientului, bogate in factori de crestere.

  In mod normal, sangele contine celule albe (leucocite), celule rosii (hematii) si trombocite, precum si numeroase alte componente, printre care se numara si proteinele plasmatice cu rol de factori de crestere.

  Sistemul Endoret asigura obtinerea unui preparat realizat din sangele propriu, al pacientului, in care celulele sangvine au fost separate de factorii de crestere, ultimele fiind folosite pentru videcare si regenerare rapida.

  Sistemul Endoret se adreseaza mai ales pacientilor care urmeaza un tratament restaurator pe baza de implant dentar. Sistemul Endoret foloseste proteine plasmatice din sangele pacientului, pentru o regenerare rapida si eficienta.

  Printre proteinele plasmatice utilizate in procesul de regenerare se numara si factorii de crestere, care au un puternic rol de refacere a tesuturilor in urma procedurilor chirurgicale si nu numai.

  Avantajele Endoret sunt:

  • Posibilitatea de a obtine usor plasma cu factori de crestere in urma centrifugarii unei cantitati mici de sange recoltate de la pacient inainte de interventia chirurgicala

  • Aplicarea facila a serului la nivelul leziunii, cu scopul de a grabi regenerarea

  • Refacerea tesutului se realizeaza intr-un timp record

  • Diminuarea considerabila a riscului de infectare post-operatorie

  • Complicatiile posibile care pot aparea in urma interventiei chirurgicale tind spre minimum

  • Diminuarea vizibila a inflamatiei tisulare

  Alege Life Dental Spa si afla mai multe despre sistemul Endoret si avantajele utilizarii sale!

  De Ce Sa Alegi Asistarea Interventiilor Chirurgicale Cu Sistemul Endoret?

  Utilizarea sistemului Endoret de centrifugare cu obtinerea plasmei bogate in factori de crestere este larg raspandita in tarile europene si nu numai, avand o mare versatilitate in ceea ce priveste interventiile chirurgicale stomatologice.

  Clinica stomatologica Life Dental Spa, din centrul capitalei, tine pasul cu evolutia tehnologica, #LifeDentist-ii fiind mereu la curent cu cele mai bune sisteme si protocoale de lucru in domeniul stomatologiei.

  Totul pentru a asigura tratamente stomatologice moderne, sigure si lipsite de disconfort!


  Beneficiile majore pe care sistemul Endoret le ofera in cadrul interventiilor chirurgicale de inserarea a implanturilor dentare sunt:

  • Necesitatea unei cantitati mici de sange recoltat de la pacient, 10 ml fiind suficient pentru realizarea procedurii

  • Tehnologie 100% autogena

  • Siguranta dovedita prin testari si studii realizate atat in-vitro (pe culturi celulare), cat si in-vivo

  • Protocolul Endoret presupune realizarea unei singure centrifugari, in urma careia se obtine plasma bogata in proteine

  • Certificare internationala si tehnologie dezvoltata de BTI – Institutul de BioTehnologie

  • Absenta efectelor adverse in urma utilizarii sistemului Endoret – plasma bogata in factori de crestere

  Institutul de BioTehnologie este cunoscut la nivel mondial ca fiind furnizorul principal de implanturi dentare spaniole, fiind in topul companiilor care isi desfasoara activitatea in sfera medicinii regenerative, a Implantologiei si Restaurarii orale!

  Ce Contine Un Kit Endoret?

  Una dintre facilitatile folosirii tehnologiei Endoret este reprezentata de kit-urile gata de a fi folosite, oferite de Institutul de BioTehnologie, alaturi de un training pentru medicii specialisti in chirurgie orala care doresc implementarea protocolului de lucru Endoret in practica de zi cu zi.

  Kit-ul endoret ofera multiple avantaje, printre care se numara:

  • Este de unica folosinta
  • Steril
  • Durata procedurii este foarte scurta
  • Simplificarea pasilor care trebuie urmati in cadrul recoltarii de sange de la pacient
  • Usurinta realizarii formulelor de terapie regenerativa (lichid, cheag, membrana fibroasa)

  Kit-ul folosit in interventiile chirurgicale curente este format din:

  • 4 tuburi destinate recoltarii
  • 2 tuburi destinate fractiunilor
  • Un activator
  • Sonda pentru transfer
  • Fluturas pentru recoltarea sangelui

  Exista si kit-uri pentru interventii chirurgicale mai ample, care, spre deosebire de kit-ul clasic Endoret, contin 8 tuburi pentru recoltarea sangelui.

  Toate aceste beneficii ajuta considerabil la cresterea biosigurantei tratamentului realizat de catre #LifeDentisti in cabinetul stomatologic din Bucuresti! Certificarea oferita de institutiile sanitare europene dovedesc eficienta sistemului Endoret!

  Formulele Utilizate In Terapie, Elaborate Cu Ajutorul Tehnologiei Endoret

  In functie de particularitatile interventiei chirurgicale, procolul de lucru Endoret si centrifugarea sangelui pacientului pot duce la elaborarea a patru formule de terapie, printre care se numara:

  1. Lichida – formula lichida ajuta considerabil de efectuarea injectiilor de infiltratie si la umezirea suprafetelor implanturilor dentare care urmeaza a fi insurubate la nivelul osului alveolar al pacientului
  2. Lichidul filtrat - testat in laborator, pe culturi celulare
  3. Membrana de fibrina – probabil una dintre cele mai eficiente materiale biocompatibile din cadrul medicinii regenerative, membrana de fibrina are rol hemostatic, fiind densa si elastica, continand totodata si factorii de crestere necesari refacerii celulare
  4. Cheag – Utilizat in scopul refacerii defectelor sau a stimularii procesului de formare si integrare de os autogen sau de provenienta exogena, cheagul este un material perfect pentru celulele corpului uman
  Alege tratamentul restaurator pe baza de implanturi si stimuleaza regenerarea cu ajutorul sistemului Endoret! #LifeDentist-ii folosesc tehnologia moderna pentru tine!

  Clinica stomatologica Life Dental Spa dispune de specialisti foarte bine pregatiti in domeniul chirugiei dentare, oferind pacientilor cu edentatii tratamente restauratoare cu ajutorul implanturilor dentare de inalta calitate si confectionate din materiale biocompatibile, de tipul:

  • Implant dentar Nobel Bio Care
  • Implant dentar Blue Sky Bredent
  Gratie utilizarii sistemului Endoret, pacientii pot uita de disconfortul resimtit in urma interventiei chirugicale de inserare a implanturilor! In urma centrifugarii sangelui, plasma imbogatita cu proteine va asigura o refacere rapida si sanatoasa a tesutului care tocmai a suportat manevra chirurgicala!

  Care Sunt Pasii Protocolului De Lucru Cu Sistemul Endoret?

  Utilizarea sistemului Endoret presupune parcurgerea unor etape foarte simple, facilitate de folosirea kit-ului oferit de Institutul de Biotehnologie. Astfel, se adauga doar cativa pasi in plus protocolului clasic, printre care se numara:

  1. Recoltarea a aproximativ 10 ml de sange de la pacient (in general, 9 ml este o cantitate suficienta)
  2. Centrifugarea sangelui cu ajutorul aparaturlui de centrifuga PRGF, proces care dureaza doar 8 minute, centrifuga actionand la viteza de aproximativ 1000 de turatii/minut
  3. In urma centrifugarii, hematiile (celulele rosii ale sangelui) sunt separate de plasma
  4. Plasma obtinuta in urma centrifugarii sangelui este transformata intr-o pasta
  5. Aplicarea pastei regenerative obtinute la nivelul zonei unde s-a realizat interventia chirurgicala, pentru a asigura vindecarea rapida si eficienta

  Comisiile europene au aprobat sistemul Endoret si tehnologia pe care acesta o foloseste, asigurand pacientii ca protocolul Endoret este unul sigur. Revolutionand medicina, cu peste 15 ani de cercetare stiintifica in spate, Endoret foloseste o cantitate foarte mica de sange pentru a grabi recuperarea post-operatorie!

  Cine Poate Beneficia De Sistemul Endoret?

  Plasma bogata in factori de crestere obtinuta in urma centrifugarii sangelui pacientului cu ajutorul sistemului Endoret este folosita in multe domenii medicale, pornind de la dermatologie si pana la oftalmologie. Proprietatile benefice ale sistemului Endoret pot fi aplicate cu succes si in cadrul interventiilor chirurgicale stomatologice, in special in cadrul celor de tipul:

  • Aditie de os (augmentare osoasa)
  • Sinus-lifting
  • Terapii parodontale
  Cu toate acestea, indicatia majora in stomatologie pentru sistemul Endoret ramane vindecarea accelerata in urma extractiei dentare, precum si stimularea regenerarii zonei peri-implantare!
  Uita de disconfort cu ajutorul #LifeDentist-ilor!

  In clinica Life Dental Spa exista posibilitatea extractiei dentare urmate de inserarea implantului dentar, in aceeasi sedinta. Unul dintre avantajele unei astfel de proceduri consta in faptul ca pacientul nu va suferi doua interventii chirurgicale pentru inserarea implantului, ci una singura.

  Cu scopul de a asigura o regenerare rapida, sigura si eficienta, #LifeDentistii specialisti in chirurgie orala au ales sa utilizeze tehnologia PRGF – Endoret. Plasma bogata in proteine ajuta considerabil procesul de regerare, avand drept caracteristici:

  • Diminuarea timpului necesar refacerii tesutului la nivelul caruia s-a intervenit
  • Lipsa efectelor secundare
  • Eliminarea inflamatiei post-operatorie, care cauza disconfort pacientului
  • Diminuarea riscului de aparitie a complicatiilor sau a infectiilor din urma interventiei chirurgicale
  • Vindecarea de 7 ori mai rapida a tesutului gingival si osos
  • Rata de respingere este 0 – se foloseste sangele pacientului
  • Compatibilitate la nivel inalt
  • Siguranta certificata prin 10 ani de studii clinice si peste 100 de publicatii stiintifice, realizate de catre Institutul de BioTehnologie

  Life Dental Spa pune foarte mare accent pe siguranta pacientilor, precum si pe reusita tratamentelor stomatologice. Pacientii care aleg clinica stomatologica Life Dental Spa beneficiaza de tehnologii moderne, acreditate la nivel international!

  Ba mai mult! #LifeDentist-ii au foarte mare grija ca, inainte de procedura chirurgicala, pacientul sa fie informat complet cu privire la toate manoperele ce urmeazza a fi realizate. Astfel, pacientul va fi la curent cu toate avantajele folosirii tehnologiei Endoret!

  Albirea dentara cu lampa

  Albire Dentara

  Albire dentara profesionala cu ajutorul undelor ultraviolete


  Albire dentara laser

  albire dentara laser

  Albirea dentara cu laser este cea mai moderna si eficienta metoda de albire dentara.


  Fatete dentare

  fatete dentare

  Reda-ti frumusetea zambetului cu ajutorul fatetelor dentare


  Testimoniale

  Recenzii lasate de catre clientii nostri

  • De ceva timp ma gandeam daca nu cumva exista si in Romania o metoda mai putin dureroasa pentru tratarea cariilor (fara sa stiu ca exista Life Dental Spa). Careful what you're wishing for pentru ca se pare ca exista si functioneaza minunat! Fara freze, aparate invechite si durere, mi-am invins in sfarsit frica de durere (pentru ca de asta ne este frica, nu de dentist). Sunt recunoscator pentru asta si multumesc mult echipei Life Dental Spa! Cu siguranta ma voi programa si in viitor!
   testimonial 1
  • Clinica Life Dental Spa ofera solutii reale pentru tratarea parodontozei cu laser, iar tratarea cariilor cu laser te face sa iti invingi frica de dentist. Recomand tururor celor care au teama de dentist.
   testimonial 2
  • Pe langa faptul ca sunteti pozitionati in centrul orasului, am descoperit aici pe langa tratamente cu laser, si informatii despre tratamente holistice (nu stiam ca exista). Am facut o albire cu laser si o igienizare - rapid, fara durere.
   testimonial 3

  Galerie Foto

  Programeaza-te ACUM!

   Nume
   Prenume
   Consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter personal in conformitate cu politica societatii.

   SUS
   SUNA