Programeaza-te ACUM!

  Nume
  Prenume
  Consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter personal in conformitate cu politica societatii.

  Invisalign

  Aparatul dentar Invisalign

  Invisalign este un aparat ortodontic de ultima generatie care ajuta la corectarea malpozitiilor(dinti strambi sau inghesuiti) folosind o serie de aliniatori detasabili, aproape invizibili care sunt perfect adaptati la structura dentara.
  Este recomandat persoanelor care doresc sa isi transforme zambetul intr-un mod eficient si comod sau care au o activitate sociala si profesionala intensa.

  Cand este recomandat tratamentul cu Invisalign?

  Tratamentul cu Invisalign este recomandat in urmatoarele cazuri:

  • aglomerari dentare – in interiorul maxilarului nu exista suficient spatiu ca dintii sa incapa in mod normal
  • spatii interdentare mari – datorita spatiului suplimentar in interiorul maxilarului
  • ocluzii incrucisate – maxilarul superior si mandibula sunt aliniate gresit
  • ocluzii adanci – dintii superiori se suprapun semnificativ peste dintii inferiori
  • ocluzii inverse – cand dintii inferiori ies in afara celor superiori

  Procedura de tratament

  Este recomandat ca inainte de inceperea tratamentului sa fie tratate eventualele carii existente iar daca este necesar, se poate efectua si un detartraj sau periaj profesional.

  Medicul specialist va face radiografii, fotografii, va amprenta ambele arcade si inregistra muscatura. Dupa care amprentele vor fi trimise catre laborator pentru a fi scanate.

  Datele rezultate in urma scanarii vor fi importate intr-un soft de specialitate unde se va realiza un mulaj 3D, cu ajutorul caruia va fi realizat planul de tratament. Pacientul are posibilitatea de a vedea de la bun inceput rezultatul final, evolutia tratamentului si perioada in care el va trebui sa poarte acest aparat.

  Tratamentul consta in aplicarea unor elemente din plastic (gutiere), care indreapta dintii gradual, aplicand o forta controlata si constanta asupra acestora.

  Pe parcursul tratamentului pacientul va purta mai multe seturi de gutiere care vor fi schimbate o data la doua saptamani iar acestea trebuiesc purtate aproximativ 22 de ore pe zi. Pe masura ce gutierele vor fi schimbate, dintii vor migra putin cate putin, pana se ajunge la rezultatul dorit.Durata tratamentului variaza in functie de complexitatea cazului, intre 9 si 18 luni.

  Beneficiile aparatului dentar Invisalign

  Principalul dezavantaj al aparatelor dentare clasice este ca acestea sunt fixe iar igiena orala este relizata cu dificultate. Daca bracketii au fost aplicati pe suprafata exerioara a dintilor, exista posibilitatea ca la sfarsitul tratamentului sa se descopere ca au ramas urme pe suprafata acestora, acolo unde igiena orala a fost deficitara, sau alte carii fiind necesare alte interventii stomatologice.

  Pe langa factorul estetic, principalul avantaj al aparatului dentar Invisalign il reprezinta faptul ca acesta este detasabil, pacientul putand manca sau realiza periajul dentar cu usurinta.

  Alte avantajele ale aparatului dentar Invisalign:

  • sunt mai putin voluminoase si astfel nu impiedica miscarile limbii perturband dictia.
  • rezultatul este predictibil, pacientul va sti care sunt rezultatele tratamentului inca de la inceputul acestuia
  • gutierele sunt confectionate dintr-un material transparent si sunt greu observabile de persoanele din jur
  • sunt foarte confortabile pentru pacient, aliniatorii fiind detasabili
  • nu pot leza tesuturile invecinate deoarece sunt perfect adaptate suprafetei dentare
  • favorizeaza o igiena corespunzatoare si reduce riscul aparitiei cariilor, fiind un aparat ortodontic mobil pacientul poate indeparta aparatul la fiecare periaj
  • pacientul nu are restrictii alimentare
  • numarul vizitelor la stomatolog este mult mai redus, pe perioada tratamentului pacientul se vede in general cu medicul ortodont o data la trei luni

  Programeaza ACUM o consultatie!

  Testimoniale

  Recenzii lasate de catre clientii nostri

  • De ceva timp ma gandeam daca nu cumva exista si in Romania o metoda mai putin dureroasa pentru tratarea cariilor (fara sa stiu ca exista Life Dental Spa). Careful what you're wishing for pentru ca se pare ca exista si functioneaza minunat! Fara freze, aparate invechite si durere, mi-am invins in sfarsit frica de durere (pentru ca de asta ne este frica, nu de dentist). Sunt recunoscator pentru asta si multumesc mult echipei Life Dental Spa! Cu siguranta ma voi programa si in viitor!
   testimonial 1
  • Clinica Life Dental Spa ofera solutii reale pentru tratarea parodontozei cu laser, iar tratarea cariilor cu laser te face sa iti invingi frica de dentist. Recomand tururor celor care au teama de dentist.
   testimonial 2
  • Pe langa faptul ca sunteti pozitionati in centrul orasului, am descoperit aici pe langa tratamente cu laser, si informatii despre tratamente holistice (nu stiam ca exista). Am facut o albire cu laser si o igienizare - rapid, fara durere.
   testimonial 3

  Galerie foto

  Programeaza-te ACUM!

   Nume
   Prenume
   Consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter personal in conformitate cu politica societatii.

   SUS
   SUNA