Tratamentul cariilor cu LASER

Life Dental Spa te invita sa descoperi noua modalitate revolutionara de tratament pentru cariile dentare: laserul dentar! Este cea mai eficienta, biocompatibila, blanda si nedureroasa metoda de tratament a cariilor, complet diferita de ceea ce ai experimentat pana acum intr-un cabinet stomatologic clasic.

In sfarsit, poti veni fara grija la dentist, deoarece totul se petrece fara neplacutul zgomot al frezei, fara tensiune si presiune, ba chiar fara sa fii atins de instrumentul in sine! Suna interesant? Afla ceva si mai interesant: nu necesita anestezie in 99% din cazuri!

Fara freza, fara ace, fara durere, fara stress!

De ce laserul nu doare?

Intensitatea cu care se lucreaza cu laserul dentar poate fi calibrata in functie de sensibilitatea pacientului, astfel incat tratamentul sa se desfasoare in cele mai bune si nedureroase conditii. In plus, se pare ca frecventa impulsurilor laser este atat de rapida, incat creierul nu reuseste sa o perceapa, deci nu poate procesa si transmite senzatia de durere.

De ce sa alegi tratamentul cariilor cu laser?

Zgomotul si disconfortul vechii freze a tinut si inca mai tine departe pacientii de cabinetul stomatologic, cei mai multi ajungand aici doar in situatii de urgenta, cand tratamentele sunt mult mai complexe si costisitoare. Gratie noii tehnologii laser, chiar si cei mai tematori pacienti si-au invins frica si au beneficiat de tratament fara durere, fara ace si fara disconfort!

Printre beneficiile tratamentului cariilor cu laser se numara urmatoarele:

  • laserul este minim invaziv si selectiv, ceea ce inseamna ca el indeparteaza strict zona de smalt cariata si nimic in plus, rezultand preparatii conservative in dinte, fara afectarea zonelor sanatoase de smalt;
  • este bactericid, astfel incat riscul de aparitie a cariilor secundare pe langa/sub plombe (obturatii) scade mult spre 0;
  • creste retentia plombelor (obturatiilor) pe termen lung;
  • stimuleaza nervul dentar sa produca dentina de reparatie sub plomba (obturatie);
  • instrumentul in sine nu atinge pacientul, fiind o procedura non-contact, ceea ce exclude orice posibilitate de contaminare incrucisata intre pacienti.

Cum actioneaza laserul dentar?

Spre deosebire de freza care pune presiune si supraincalzeste nervul dentar (moment in care pacientul simte durere), laserul are o cu totul alta modalitate de lucru: vaporizeaza tesutul infectat. Caria se curata bland, fara a stresa nervul dentar, iar cavitatea rezultata se obtureaza cu rasina compozita (plomba) ce nu contine compusi toxici (Bis GMA, Bisfenol A, mercur, etc).

Te asteptam sa faci cunostinta cu noua tehnologie laser si sa uiti de toate neplacerile pe care le-ai trait pana acum la dentist! PROGRAMEAZA-TE ACUM LA : 0785279564.

Suna acum pentru o programare!

0785 279 564
Contacteaza-ne si te sunam noi!