Tratament HOLISTIC pentru tratarea parodontozei UNIC in Romania

Cauti un tratament pentru paradontoza?

Te numeri si tu printre cei care nu a primit de la dentistul lor un plan de tratament clar si eficient pentru sangerari si dureri gingivale, ori pentru mobilitate dentara?

Ai fost sfatuit pana acum sa faci doar detartraj, sa folosesti o apa de gura si o pasta de dinti anti-sangerare, insa ai observat ca toate acestea nu au dat rezultate?

Ti-ai facut numeroase vaccinuri-minune impotriva parodontozei, insa pe termen lung te-ai confruntat cu aceeasi problema?

Da, noi cunoastem toate aceste povesti, fiindca le auzim zilnic de la pacientii noi care ne calca pragul, cu speranta ca le vom oferi o solutie viabila pentru paradontoza. Si cei mai multi ni se adreseaza pentru ca in clinica noastra au auzit pentru prima oara despre tratamentele cu laser stomatologic. Si pentru ca stiu, din marturiile celorlalti pacienti, ca intr-adevar protocolul nostru de tratament paradontoza are rezultate excelente.

Cum apare parodontoza?

Parodontoza (sau parodontita marginala) este considerata ca fiind cea mai grava afectiune in stomatologie, deoarece are o finalitate invalidanta: pierderea partiala sau totala a dintilor. Aceasta debuteaza de cele mai multe ori ca o gingivita, cu sangerare si durere de gingie, inflamarea si inrosirea papilelor gingivale, care, de obicei, trece neobservata sau nu primeste tratament adecvat. Cu timpul, insa, gingivita se agraveaza si se transforma in parodontoza- apare retractie gingivala, mobilitate dentara, se formeaza pungi parodontale.

Practic, parodontoza nu este o boala a dintilor, ci una a gingiei si oaselor maxilare, iar cauza numarul unu este PLACA BACTERIANA, la care se mai pot adauga si alti factori favorizanti, precum ocluzia (muscatura) incorecta, fumatul, bruxismul, afectiuni generale (ex: diabetul), mostenirea genetica, etc.

Ceea ce vrem sa subliniem insa este faptul ca nu trebuie sa ne invinuim parintii pentru parodontoza de care suferim! Factorul genetic predispune, insa nu dispune. Cu o igiena si alimentatie corecte, precum si cu un tratament adecvat, putem contracara predipozitiile genetice, cu conditia sa fim diagnosticati la timp si sa fim suficient de constiinciosi sa urmam recomandarile.

Studiile spun ca 9 din 10 romani sufera de o afectiune parodontala, fie ca este o gingivita ori o parodontoza avansata!

Consultatiile din clinica noastra confirma incidenta foarte mare a cazurilor de parodontoza, care nu ocoleste nici pacientii tineri, cu varste intre 30 si 40 de ani. Foarte multi dintre acestia au ajuns in stadii avansate de parodontoza datorita igienei incorecte, lipsei detartrajelor periodice, lipsei de educatie si monitorizare medicala. Altii insa, desi s-au prezentat la controalele perodice la dentist, nu au fost diagnosticati sau nu au primit un tratament adecvat de la medicul lor.

Din pacate, traim inca in tara lui “Parodontoza nu are leac”. In secolul XXI, multi medici inca isi descurajeaza pacientii spunandu-le ca nu exista tratament pentru parodontoza, si ca tot ceea ce pot face este sa isi extraga toti dintii si sa poarte proteze!

PROTOCOL HOLISTIC DE TRATARE A PARODONTOZEI – unic in Romania, doar la Life Dental Spa!

Noi suntem cei care au solutia pentru tine! Protocolul nostru nu este doar un tratament gingivita laser sau un tratament parodontoza laser, pentru ca noi nu tratam doar dantura, ci luam in considerare statusul general al pacientului. Cu alte cuvinte, tratam o fiinta, nu doar o cavitate bucala, asa cum se intampla din pacate in cele mai multe clinici stomatologice.

Din momentul in care te vei prezenta la noi, specialistii nostri te vor analiza atent, atat din punctul de vedere al situatiei dentare, cat si din cel al stilului de viata. Vei vizualiza in timp real pe un ecran statusul tau dentar, in cadrul consultatiei cu camera intraorala si vei primi explicatii si recomandari legate de diagnosticul tau.

Ti se vor recomanda doar radiografiile de care ai nevoie, niciuna in plus, pentru a evita iradierea inutila.

Protocolul nostru de lucru este unul NON-CHIRURGICAL, care iti poate oferi sansa sa iti pastrezi dintii tai naturali pe arcada, fara sa apelezi la implanturi dentare sau proteze!

Tratamentul parodontal asistat laser are rezultate excelente, mai ales daca afectiunea este diagnosticata in stadiu incipient. Datorita efectului sau bactericid, laserul elimina bacteriile raspunzatoare de aparitia parodontozei din zona subgingivala si din profunzimea tesuturilor vecine si stimuleaza regenerarea locala.

Iata cateva dintre beneficiile PROTOCOLULUI HOLISTIC de tratare a parodontozei in clinica Life Dental Spa:

  • elimina inflamatia
  • dispare sangerarea (complet!)
  • gingia isi recapata culoarea roz, normala
  • scade mobilitatea dentara
  • dispare mirosul neplacut al gurii (halena)
  • cresc sansele de pastrare a dintior naturali pe arcade
  • parodontoza este stopata
  • pacientul este monitorizat medical pe termen lung pentru intretinerea rezultatelor

Pentru a obtine rezultate optime, sunt necesare, de obicei, intre 1-4 sedinte de tratament cu laser, la care se pot adauga 1-2 sedinte de ozonoterapie. Ozonul a fost introdus in protocolul nostru datorita faptului ca este un bactericid si un antiinflamator excelent, de ajutor pentru echilibrarea locala.

Paradontoza rezultate tratament

In completarea sedintelor cu laser, se recomanda procedura iprf (IPRF), care consta in injectarea de plasma proprie centrifugata in zonele afectate de parodontoza, pentru a stimula regenerarea gingivala si osoasa locala.

Recuperarea dupa sedintele de tratament este imediata iar rezultatele benefice se observa inca din primele zile! Intr-un procent de 90%, tratamentele cu laser NU NECESITA ANESTEZIE, deoarece sunt nedureroase!

Tratament gingivita laser

Si gingivita beneficiaza de tratament complet cu ajutorul laserului dentar si al protocolului holistic Life Dental Spa. De obicei, aceasta necesita 1-2 sedinte de tratament, iar sangerarile dispar chiar de a doua zi!

Life Dental Spa este o clinica stomatologica in Bucuresti care iti ofera cel mai complex tratament paradontoza NON-CHIRURGICAL, cu rezultate excelente pe termen lung!

Vino acum la o consultatie gratuita!