Periaj profesional

Procedura de periaj profesional este realizata in cabinetul stomatologic si are ca scop inlaturarea placii bacteriene si a tartrului de pe suprafata dentara, precum si a discromiilor cauzate de consumul anumitor alimente, cafea, sau fumat.

Realizata la intervale regulate de timp, aceasta procedura previne aparitia cariilor si a afectiunilor dentare cum ar fi gingivita sau paradontoza, ajuta la mentinerea unei igiene orale corespunzatoare si a unui zambet mai alb si stralucitor.

Periajul profesional se realizeaza dupa detartraj si are rolul de a lustrui si netezi suprafata dentara.

Cum se realizeaza periajul profesional?

Periajul profesional se executa cu ajutorul unei periute montate pe un dispozitiv special care produce miscari circulare. In functie de gradul de pigmentare, se foloseste o pasta speciala cu granulatie medie sau crescuta care asigura o igienizare mult mai profunda a suprafetei dintilor.

In general, pentru a asigura o igienizare completa, este indicat ca periajul sa fie insotit si de o sedinta de Air Flow.

Medicii Life Dental Spa va recomanda efectuarea periajului profesional la fiecare sase luni, iar in cazul in care sunteti fumator, o data la trei luni.

Programeaza ACUM o consultatie si beneficiaza de:

  • consultatie GRATUITA cu camera intraorala (in valoare de 197RON)
  • plan de tratament GRATUIT (in valoare de 120RON)

OFERTA ESTE VALABILA PANA LA SFARSITUL LUNII!