Estetica faciala – Acid Hialuronic

Vrei buze conturate, pline, cu aspect natural?

Pentru ca zambetul nu inseamna doar armonie dentara, ci si frumusetea si senzualitatea buzelor, Life Dental Spa iti ofera serviciul de remodelare a acestora,  cu ajutorul acidului hialuronic. Printr-o procedura simpla, confortabila si complet nedureroasa (zona se anesteziaza local), buzele pot capata contur, volum si frumusete naturala, exact atat cat isi doreste pacienta, deoarece pe parcursul manoperei isi poate exprima in orice moment doleantele si preferintele, comunicand direct cu medicul.

Acidul hialuronic este un acid propriu corpului uman, si de aceea injectarea lui nu prezinta riscuri alergice sau de alta natura. Pe masura ce inaintam in varsta, cantitatea de acid hialuronic din tesuturi scade, iar acest lucru determina aparitia ridurilor si un aspect “ofilit”, imbatranit al pielii fetei si al buzelor. Tesuturile labiale scad in volum, rosul buzelor se diminueaza, colturile gurii pierd tonusul si se lasa in jos, insa toate acestea pot fi corectate printr-un tratament estetic eficient si fara riscuri.

Cand este indicata remodelarea buzelor cu acid hialuronic?

  • cand iti doresti mai mult volum pentru buzele tale
  • cand inaintarea in varsta a modificat aspectul proaspat si tineresc al buzelor si se intentioneaza o reintinerire a lor
  • cand exista asimetrii (de exemplu, una dintre buze este mai putin voluminoasa decat cealalta si se doreste o armonizare a contururilor)

Tehnica IPRF pentru reintinerire

Poti alege acidul hialuronic pentr a-ti masca defectele si pentru a-ti imbunatati aparitia, insa daca iti doresti cu adevarat o schimbare din interior, te sfatuim sa optezi pentru tehnica IPRF.

IPRF este o procedura de reintinerire a fetei tale, fara a folosi material din exterior, ci doar factori benefici din propriul tau sange!

Cum se procedeaza?

Asistenta iti se recolteaza sange in eprubeta, care va fi preparat intr-o centrifuga speciala , rezultand un produs bogat in factori de crestere, celule stem, proteine.

Acest ser special se injecteaza in zonele cu probleme ale fetei (anterior anesteziate), acolo unde iti doresti o piele intinsa, elastica, fara riduri, regenerata din interior. Practic, serul stimuleaza regenerarea celulara locala, redand un aspect tanar si proaspat tenului.

De regula, este nevoie de aproximativ 5 sedinte, realizate la un interval de 3 saptamani. Practic, in mai putin de 4 luni, vei observa efecte notabile de regenerare si reintinerire a pielii tale. Suna bine, nu-i asa?

Daca vrei si tu o piele mai sanatoasa, mai tanara si fara riduri, programeaza-te acum pentru o consultatie la 0785279564!

Suna acum pentru o programare!

0785 279 564