Estetica dentara

Coroane integral ceramice

Coroanele integral ceramice au o frumusete deosebita. Ele reproduc perfect textura, transluciditatea si nuantele naturale ale dintilor, fiind o alegere de prima intentie pentru restaurarea dintilor frontali. Ceramica integrala nu presupune existenta metalelor, asadar nici a numeroaselor lor neajunsuri. Poate fi modelata si nuantata pana in cele mai mici detalii, astfel incat rezultatul este fara indoaiala unul extraordinar de fizionomic.
Diferenta intre ceramica integrala si ceramica pe zirconiu este aceea ca zirconiul ofera in plus o rezistenta sporita, si poate fi folosit pentru restaurarea dintilor laterali, in timp ce coroanele integral ceramice au ca indicatie exclusiva zona dintilor frontali.

De ce sa aleg coroanele integral ceramice pentru infrumusetarea zambetului meu?

Pentru ca nici macar tu nu vei vedea diferenta intre dintii tai naturali si coroanele integral ceramice pe care le vei primi! Sunt atat de naturale, incat nu se observa! Asa te vei elibera de complexele unui zambet inestetic!

Este indicat sa-mi albesc dintii inainte de aplicarea coroanelor integral ceramice sau de zirconiu?

Da, albirea dentara este o procedura care trebuie sa preceada aplicarea coroanelor dentare deoarece acestea vor fi realizate in armonie cu noua nuanta de dinti, mai alba si mai atragatoare! (gelul de peroxid de hidrogen nu albeste restaurarile dentare de orice fel- coroane, punti, fatete, obturatii).

Coroana de ceramica pe Zirconiu

Pana acum ceva vreme, toti purtatorii de coroane si punti dentare se confruntau cu o problema extrem de inestetica- o linie inchisa la culoare la nivelul gingiei. Aceasta se datora existentei metalului ca infrastructura pentru coroanele metalo-ceramice, metalo-compozite sau metalo-acrilice.

Folosirea zirconiului (sub forma oxidului de zirconiu) pentru realizarea lucrarilor dentare a eliminat complet acest neajuns, datorita efectului sau estetic deosebit- culoare alba, asemanatoare dintilor naturali, cu o foarte buna adaptare marginala.

Zirconiul este biocompatibil, eliminand riscurile alergice ce pot aparea in cazul coroanelor ce contin metal, si are o transluciditate ce-l apropie foarte mult de frumusetea naturala a dintilor. In plus, are o rezistenta excelenta, asadar poate fi folosit si pentru reconstructiile dintilor laterali, acolo unde fortele masticatorii sunt puternice.

Frumusetea zirconiului este evidentiata de faptul ca este un simulator excelent al diamantului, apreciat in confectionarea bijuteriilor.

Fatete dentare

Fie ca sunt realizate din compozit direct, in cabinet, fie ca sunt frezate computerizat din ceramica , fatetele sunt piese protetice cu aspect estetic incredibil de natural! Daca simti ca zambetul tau are nevoie de un retus cosmetic, datorita unor dinti patati, ciobiti, abrazati, fisurati, cu obturatii multe si colorate, fatetele dentare pot fi solutia pentru tine!

Fatetele dentare integral ceramice E-MAX

Pentru un zambet perfect, poti alege fatetele dentare ceramice E-MAX, realizate prin frezare computerizata din cea mai rezistenta ceramica, care iti vor da instantaneu un boost de optimism si incredere in tine!

Preferatul vedetelor de la Hollywood, acest tip de tratament presupune slefuirea a 0,5-0,7 mm din suprafata vizibila in zambet a dintilor, amprentarea si apoi realizarea prin frezare computerizata a acestor mici “bijuterii”. Fatetele se cimenteaza adeziv pe suprafetele preparate ale dintilor de catre medicul dentist, dupa ce acesta a verificat adaptarea lor corecta. Pana la definitivarea tratamentului, dintii slefuiti vor primi fatete provizorii, deci nu trebuie sa iti faci griji ca zambetul tau va avea de suferit in aceasta perioada.

Cat rezista in timp fatetele E-MAX?

Depinde foarte mult de grija ta pentru ele. In medie, din experienta noastra, te putem asigura ca vei zambi superb cu ele in jur de 10-15 ani. Va trebui insa sa te prezinti la medicul tau dentist pentru controale si igienizari regulate, la un interval de 6 luni.

Suna acum pentru o programare!

0785 279 564
Contacteaza-ne si te sunam noi!