Preturi servicii stomatologice

Acum poti plati si in rate!

6 rate fara dobanda prin cardul CardAvantaj sau 36 de rate cu cardul OPTIMO CardAvantaj, Credit Europe Bank

CardAvantaj 6 Rate

CardAvantaj OPTIMO

6 rate fara dobanda prin cardul Star, Banca Transilvania

STAR Forte

STAR Gold

STAR Platinum

Preturi stomatologie

"Previno azi ce trebuie sa tratezi maine. Laserul dentar face din vizita ta la Life Dental Spa o experienta relaxanta, FARA DURERE."

De ce sa alegi clinica stomatologica Life Dental Spa?

Daca vrei sa economisesti bani, timp si nervi, atunci iti propunem sa alegi conceptul Life Dental Spa.

Cum te ajutam sa economisesti bani? In primul rand clinica noastra promoveaza stomatologia preventiva, ceea ce inseamna ca tratam afectiunile dentare intr-un stadiu incipient inainte ca acestea sa avanseze si sa devina mult mai complicate si costisitoare.

De exemplu: tratarea unei carii cu LASER-ul dentar dureaza DOAR cateva minute si costul este de cateva sute de lei. O carie netratata la timp poate afecta nervul, ceea ce poate duce la un tratament de canal sau chiar la pierderea dintelui, deci la implant dentar. Implanturile dentare sunt tratamente mai costisitoare, care va pot costa mii de euro si care necesita uneori interventii chirurgicale complexe.

La fel se intampla si atunci cand alegem sa tratam gingivitele inainte sa devina parodontoze avansate! Prin urmare, va sugeram sa alegeti tratarea problemelor stomatologice in faza lor incipient si cu costuri mult mai mici.

Servicii profesioniste la cel mai bun raport calitate pret

Atunci cand alegeti clinica stomatologica la care va veti efectua tratamentele stomatologice este important sa nu lasati pretul sa fie factorul decisiv. Preturile mici se traduc de cele mai multe ori prin calitate si profesionalism scazut, ceea ce in timp poate duce la costuri mult mai mari pentru refacerea tratamentelor. Nici preturile cele mai inalte nu pot garanta calitatea serviciilor pe care unele clinici le ofera. Clinica Life Dental Spa ofera balanta ideala intre pret si calitate si asigura tuturor pacientilor tratamente stomatologice de cea mai inalta calitate cu echipamente de ultima generatie si personal medical specializat.

Punem pe primul loc preventia si salvarea dintilor deja existenti inaintea inlocuirii acestora

Clinica stomatologica Life Dental Spa are o abordare 100% preventiva. Noi credem in preventie inainte de a intervi invaziv asupra dintilor pacientilor. Credem in tratarea cariilor si a executarii tratamentelor de canal inaintea extractiilor. De asemenea credem in tratarea gingivitelor si a parodontozelor inainte sa se ajunga la pierderea dintilor. Va asiguram ca abordarea preventiva pe care clinica stomatologica Life Dental Spa o are va poate ajuta sa salvati mii de euro, bani pe care i-ati cheltui in tratamente mult mai costisitoare daca nu aveti o abordare preventiva

Folosim tehnologii avansate precum LASER-ul dentar care face ca DUREREA, FREZA sau ANESTEZIA sa fie o amintire.

Laserul dentar este cea mai avansata tehnologie in materie de stomatologie si este solutia ideala pentru pacientii carora le este teama de durere si vor sa isi trateze dantura in modul cel mai putin invaziv si relaxant. Life Dental Spa iti ofera tratamente stomatologice fara durere si care sunt foarte durabile in timp.