Oferte stomatologie

PROMO PACHET IGIENIZARE DENTARA

Pachetul complet de igienizare dentara completă include:

  detartraj ultrasonic

  periaj profesional

  air-flow

  consultatie cu camera intra-orala

  plan de tratament

Stii cat de important este detartrajul periodic?

Suntem convinsi ca stii, din moment ce esti interesat de pachetul de igienizare al clinicii noastre!

Tartrul este un depozit bacterian ce adera la dinte, fiind mineralizat cu minerale din saliva. Asadar, nu este o depunere inerta ci cat se poate de vie, activa si daunatoare pentru dinti si gingii!

De fapt, tartrul (placa bacteriana) este cauza tuturor problemelor dentare, de la carii si gingivite pana la parodontopatii! 

Cum se produc cariile dentare?

 Placa bacteriana – adica o comunitate infloritoare de streptococi, lactobacili si alte microorganisme daunatoare- se acumuleaza pe dinti, fermenteaza acid zaharurile din alimente, acizii rezultati distrugand smaltul dentar.

 

Cum se produc gingivita si parodontopatia?

Aceeasi placa bacteriana, dar cu alte bacterii in rolul principal, irita prin prezenta si produsii lor de metabolism structurile gingivale, care se inflameaza. O inflamatie usoara este caracteristica de obicei gingivitei, insa o inflamatie persistenta poate genera procese distructive masive la nivel de os si gingie, si atunci se instaleaza parodontoza.

Iata deci principalele motive pentru care  nu ar trebui sa amani igienizarea profesionala periodica!

O igienizare profesionala completa perodica trebuie sa consiste din detartrajul ultrasonic, periajul profesional si air-flow.

 

De ce este indicat sa faci toate aceste trei proceduri? Pentru ca fiecare dintre ele este importanta!

197 lei in loc de  617 lei, reducere 75%

Nume* :
Prenume*:
Email* :
Telefon* :


Detartrajul ultrasonic indeparteaza cu ajutorul ultrasunetelor placile mari de tartru depuse pe suprafetele dintilor.

Periajul profesional curata suprafetele dentare de placa bacteriana moale , perii flexibili patrunzand si in santurile si fosetele dintilor, acolo unde de obicei se grefeaza carii dentare. Datorita pastei usor abrazive folosite, rezulta la final suprafete dentare curate si netede.

Air-flow-ul este un jet controlat de aer, apa si microparticule de bicarbonat de sodiu, ce curata dintii in detaliu (in special interdentar) indeparteaza petele (atat cele de pe dinti, cat si cele de pe obturatii si coroane dentare), igienizeaza implanturile, coroanele, puntile si aparatele dentare, conferind o senzatie de curatenie si prospetime.

 

La ce interval de timp este necesara aceasta procedura?

la 6 luni, in mod normal

la 3-4 luni, pentru cei cu afectiuni parodontale

la 2-3 luni pentru purtatorii de aparate ortodontice

 

 

De ce sa alegi Life Dental Spa pentru tratamentele tale dentare?

Suntem o clinica premium, specializata in tratamente cu laser dentar. Tratam parodontoze, gingivite si carii dentare fara freza, fara ace, fara durere;

Medicii nostri sunt specializati in universitati din Germania, Italia, SUA, Anglia;

Punem pe primul plan preventia, manoperele noastre sunt minim-invazive, biointegrate;

Folosim materiale cat mai biocompatibile, precum ceramica, fibra de sticla, zirconiul. Este exclusa folosirea de amalgame dentare cu mercur sau compozit cu BPA, Bisfenol A, ori cimenturi cu eliberare de fluor!

Te-ai convins?

Te asteptam in clinica noastra sa beneficiezi de pachetul de igienizare profesionala, acum la pretul promotional de 197 lei (redus cu 45%)!

Cumpara acum online pentru a beneficia de promotia noastra limitata, si apoi contacteaza-ne la tel. 0785279564 pentru programare! 

Atentie! Promotia este valabila doar prin plata online! Promotia nu este valabila prin plata la receptia clinicii.