PACHETUL PROMOTIONAL DE IGIENIZARE DENTARA iti pune zambetul pe buze!

Suntem convinsi ca stii cat de importanta este igiena orala pentru a avea un zambet alb si stralucitor! De aceea clinica Life Dental Spa vine in intampinarea pacientilor cu un pachet promotional de igienizare dentara. Beneficiaza ACUM de oferta si achizioneaza pachetul de igienizare dentara la numai 617 RON 197 RON.

Ce cuprinde pachetul:

detartraj ultrasonic

periaj profesional

consultatie cu camera intra-orala

plan de tratament

De ce sunt indicate toate aceste proceduri?
Fiecare dintre ele este importanta!

Detartrajul ultrasonic indeparteaza cu ajutorul ultrasunetelor placile mari de tartru depuse pe suprafetele dintilor.

Periajul profesional curata suprafetele dentare de placa bacteriana moale , perii flexibili patrunzand si in santurile si fosetele dintilor, acolo unde de obicei se grefeaza carii dentare. Datorita pastei usor abrazive folosite, rezulta la final suprafete dentare curate si netede.

Air-flow-ul este un jet controlat de aer, apa si microparticule de bicarbonat de sodiu, ce curata dintii in detaliu (in special interdentar) indeparteaza petele (atat cele de pe dinti, cat si cele de pe obturatii si coroane dentare), igienizeaza implanturile, coroanele, puntile si aparatele dentare, conferind o senzatie de curatenie si prospetime.

Consultatia cu camera intra-orala in cadrul careia medicul evalueaza si iti explica problemele dentare cu care te confrunti, timp in care poti vedea in timp real situatia ta dentara.

Planul de tratament este elaborat in urma consultatiei cu camera intra-orala si cuprinde o planificare a tratamentului care trebuie urmat si un cost estimativ a lucrarilor.

La ce interval de timp este necesara procedura de igienizare dentara?

la 6 luni, in mod normal

la 3-4 luni, pentru cei cu afectiuni parodontale

la 2-3 luni pentru purtatorii de aparate ortodontice

Achizitioneaza ACUM pachetul de igienizare dentara la doar 617 RON 197 RONPrincipalele motive pentru care nu ar trebui sa amani igienizarea profesionala periodica!

Ce este tartrul (placa bacteriana)?

Tartrul este un depozit bacterian ce adera la dinte, fiind mineralizat cu minerale din saliva. Asadar, nu este o depunere inerta ci cat se poate de vie, activa si daunatoare pentru dinti si gingii!

Cum se produc cariile dentare?

Placa bacteriana – adica o comunitate infloritoare de streptococi, lactobacili si alte microorganisme daunatoare- se acumuleaza pe dinti, fermenteaza acid zaharurile din alimente, acizii rezultati distrugand smaltul dentar.

Cum se produc gingivita si parodontopatia?

Aceeasi placa bacteriana, dar cu alte bacterii in rolul principal, irita prin prezenta si produsii lor de metabolism structurile gingivale, care se inflameaza. O inflamatie usoara este caracteristica de obicei gingivitei, insa o inflamatie persistenta poate genera procese distructive masive la nivel de os si gingie, si atunci se instaleaza parodontoza.

De ce sa alegi Clinica Life Dental Spa pentru tratamentele tale dentare?

Clinica noastra foloseste tehnologie LASER de ultima generatie pentru tratarea afectiunilor dentare cu rezultate excelente pe termen lung, intre acestea numarandu-se atat cariile dentare, cat si gingivita si parodontopatia (parodontoza).

Medicii nostri sunt specializati in universitati din Germania, Italia, SUA, Anglia;

Punem pe primul plan preventia, manoperele noastre sunt minim-invazive, biocompatibile;

Folosim materiale cat mai biocompatibile, precum ceramica, fibra de sticla, zirconiul. Este exclusa folosirea de amalgame dentare cu mercur sau compozit cu BPA, Bisfenol A, ori cimenturi cu eliberare de fluor!

CE SPUN PACIENTII NOSTRI

Adriana State - pacient life dental spa

"Recomand cu incredere si caldura toate serviciile Life Dental Spa! Toata stima pt. dna. dr. Cristina Obreja si dna. dr. Felicia Paduraru, acestea au fost persoanele care m-au ajutat sa-mi inving trauma de stomatolog si sa vin fara frica la dentist. ❤️❤️

ROXANA TANASE

Adriana State - pacient life dental spa

"Nu oricine reuseste sa faca o placere din asa temutul mers la dentist asa cum a facut doamna Dr. Felicia Paduraru pentru mine. Recomand sa experimentati profesiaonalismul si caldura cu care sunteti primiti si tratati in cea mai buna clinica din Romania. O echipa minunata care fac lucruri de vis. Felicitari!!"

SORIN PADURARU

Adriana State - pacient life dental spa

"Multumesc din suflet intregii echipe Life Dental Spa! Am întâlnit aici OAMENI cu suflete minunate, adevarati profesionisti, care mi-au dat incredere si m-au convins de calitatea serviciilor medicale pe care le ofera LifeDentalSpa.Aici am gasit solutii la cea mai grea boala - PARODONTOZA. Multumesc doamnei doctor Cristina Obreja!"

CRISTINA SERBAN

TE-AI CONVINS?

Te asteptam in clinica noastra sa beneficiezi de pachetul de igienizare profesionala

ACUM la doar 617 RON 197 RON

PROMOTIE LIMITATA!!!