Programeaza-te ACUM!

  Nume
  Prenume
  Consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter personal in conformitate cu politica societatii.

  PACHETUL PROMOTIONAL DE IGIENIZARE DENTARA
  ITI PUNE ZAMBETUL PE BUZE!

  *Pachet valabil doar cu plata online!

  Suntem convinsi ca stii cat de importanta este igiena orala pentru a avea un zambet alb si stralucitor! De aceea clinica Life Dental Spa vine in intampinarea pacientilor cu un pachet promotional de igienizare dentara. Beneficiaza ACUM de oferta si achizioneaza pachetul de igienizare dentara la numai 617 RON 197 RON.

  Ce cuprinde pachetul:

  detartraj ultrasonic

  periaj profesional

  Air-Flow

  consultatie cu camera intra-orala

  plan de tratament

  De ce sunt indicate toate aceste proceduri?
  Fiecare dintre ele este importanta!

  Detartrajul ultrasonic indeparteaza cu ajutorul ultrasunetelor placile mari de tartru depuse pe suprafetele dintilor.

  Periajul profesional curata suprafetele dentare de placa bacteriana moale , perii flexibili patrunzand si in santurile si fosetele dintilor, acolo unde de obicei se grefeaza carii dentare. Datorita pastei usor abrazive folosite, rezulta la final suprafete dentare curate si netede.

  Air-flow-ul este un jet controlat de aer, apa si microparticule de bicarbonat de sodiu, ce curata dintii in detaliu (in special interdentar) indeparteaza petele (atat cele de pe dinti, cat si cele de pe obturatii si coroane dentare), igienizeaza implanturile, coroanele, puntile si aparatele dentare, conferind o senzatie de curatenie si prospetime.

  Consultatia cu camera intra-orala in cadrul careia medicul evalueaza si iti explica problemele dentare cu care te confrunti, timp in care poti vedea in timp real situatia ta dentara.

  Planul de tratament este elaborat in urma consultatiei cu camera intra-orala si cuprinde o planificare a tratamentului care trebuie urmat si un cost estimativ a lucrarilor.

  La ce interval de timp este necesara procedura de igienizare dentara?

  la 6 luni, in mod normal

  la 3-4 luni, pentru cei cu afectiuni parodontale

  la 2-3 luni pentru purtatorii de aparate ortodontice

  plan de tratament

  Achizitioneaza ACUM pachetul de igienizare dentara la doar 617 RON 197 RON

  Principalele motive pentru care nu ar trebui sa amani igienizarea profesionala periodica!

  Ce este tartrul (placa bacteriana)?

  Tartrul este un depozit bacterian ce adera la dinte, fiind mineralizat cu minerale din saliva. Asadar, nu este o depunere inerta ci cat se poate de vie, activa si daunatoare pentru dinti si gingii!

  Cum se produc cariile dentare?

  Placa bacteriana – adica o comunitate infloritoare de streptococi, lactobacili si alte microorganisme daunatoare- se acumuleaza pe dinti, fermenteaza acid zaharurile din alimente, acizii rezultati distrugand smaltul dentar.

  Cum se produc gingivita si parodontopatia?

  Aceeasi placa bacteriana, dar cu alte bacterii in rolul principal, irita prin prezenta si produsii lor de metabolism structurile gingivale, care se inflameaza. O inflamatie usoara este caracteristica de obicei gingivitei, insa o inflamatie persistenta poate genera procese distructive masive la nivel de os si gingie, si atunci se instaleaza parodontoza.

  De ce sa alegi Clinica Life Dental Spa pentru tratamentele tale dentare?

  • Clinica noastra foloseste tehnologie LASER de ultima generatie pentru tratarea afectiunilor dentare cu rezultate excelente pe termen lung, intre acestea numarandu-se atat cariile dentare, cat si gingivita si parodontopatia (parodontoza).
  • Medicii nostri sunt specializati in universitati din Germania, Italia, SUA, Anglia;
  • Punem pe primul plan preventia, manoperele noastre sunt minim-invazive, biocompatibile;
  • Folosim materiale cat mai biocompatibile, precum ceramica, fibra de sticla, zirconiul. Este exclusa folosirea de amalgame dentare cu mercur sau compozit cu BPA, Bisfenol A, ori cimenturi cu eliberare de fluor!

  CE SPUN PACIENTII NOSTRI

  TE-AI CONVINS?

  Te asteptam in clinica noastra sa beneficiezi de pachetul de igienizare profesionala

  ACUM la doar 617 RON 197 RON

  PROMOTIE LIMITATA!!!

  SUS
  SUNA