Tratamentul laser al cariilor dentare.

Fara freza, fara ace, fara durere

Laserul - Metoda revolutionara de tratare a cariilor dentare

TRATAMENTUL CARIILOR CU LASER

O metoda revolutionara de tratare a cariilor care are numeroase beneficii!

Este cea mai eficienta, biocompatibila, blanda si nedureroasa metoda de tratament a cariilor, complet diferita de ceea ce ai experimentat pana acum intr-un cabinet stomatologic clasic.


In sfarsit, poti veni fara grija la dentist, deoarece totul se petrece fara neplacutul zgomot al frezei, fara tensiune si presiune, ba chiar fara sa fii atins de instrumentul in sine! Suna interesant? Afla ceva si mai interesant: nu necesita anestezie in 99% din cazuri!

De ce laserul nu doare?

Intensitatea cu care se lucreaza cu laserul dentar poate fi calibrata in functie de sensibilitatea pacientului, astfel incat tratamentul sa se desfasoare in cele mai bune si nedureroase conditii. In plus, se pare ca frecventa impulsurilor laser este atat de rapida, incat creierul nu reuseste sa o perceapa, deci nu poate procesa si transmite senzatia de durere.

Solicita o Programare

Beneficiile tratamentului cariilor cu laser

Uita de zgomotul si disconfortul vechii freze!

Laserul este minim invaziv si selectiv, ceea ce inseamna ca el indeparteaza strict zona de smalt cariata si nimic in plus, fara afectarea zonelor sanatoase de smalt.

Creste retentia plombelor (obturatiilor) pe termen lung.

Stimuleaza nervul dentar sa produca dentina de reparatie sub plomba (obturatie).

Este bactericid, astfel incat riscul de aparitie a cariilor secundare pe langa/sub plombe (obturatii) scade mult spre 0.

Instrumentul in sine nu atinge pacientul, fiind o procedura non-contact, ceea ce exclude orice posibilitate de contaminare incrucisata intre pacienti

Gratie noii tehnologii laser, chiar si cei mai tematori pacienti si-au invins frica si au beneficiat de tratament fara durere, fara ace si fara disconfort!

Fondator Life Dental Spa

Certified Laser Dentist

DR. Cristina Chiper

Bd Gh Magheru 1-3, cladire Magheru One, et. 1, sector1, Bucuresti

Te asteptam sa faci cunostinta cu noua tehnologie laser si sa uiti de toate neplacerile pe care le-ai trait pana acum la dentist!

Solicita o Programare