Programeaza-te ACUM!

  Nume
  Prenume
  Consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter personal in conformitate cu politica societatii.

  Dr. Alexandru Pintilie

  Dr. Alexandru Pintilie
  Medic Chirurg, Specialist Chirurgie Orala si Implantologie

  Medic Specialist cu o experiență de peste 7 ani în domeniu, sunt o persoană dinamică și perspicace, care își propune să realizeze tratamente stomatologice de cel mai înalt nivel într-un mediu profesionist, folosind tehnologie de ultimă generație, protocoale clinice dezvoltate, precum și sisteme complexe de reabilitare orală.
  După ce am absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, mi-am continuat pregătirea terminând rezidențiatul în Chirurgie Dento-Alveolară și masterul în Implantologie. Educația mea a prins noi forme și perspective după ce am urmat diferite cursuri de specializare în țări de referință precum Spania, Austria, Olanda, Franța și Germania, dar și după ce am participat ca voluntar în cadrul programului "Life for Nepal” unde am ajutat pacienti din zone defavorizate, ducând astfel mai departe dorința mea de a oferi tuturor acces la tratamente stomatologice.
  Îmi place să dezvolt constant pasiuni noi pentru tehnici și abordări nonconformiste în medicina dentară, astfel încât să pot rezolva și cele mai dificile și provocatoare cazuri.

  SUS
  SUNA