Programeaza-te ACUM!

  Nume
  Prenume
  Consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter personal in conformitate cu politica societatii.

  Dr. Ada Angheluta

  Dr. Ada Angheluta
  Medic dentist, specialist parodontologie

  Dr. Ada Angheluta are o experienta clinica de peste 10 ani in domeniul stomatologic. A absolvit cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti in anul 2011, dupa care a ales specializarea Parodontologie, devenind medic specialist parodontolog in 2014.

  Din preocuparea de a fi mereu la curent cu cele mai noi tehnici terapeutice si chirurgicale, si din dorinta de a oferi pacientilor sai cele mai bune solutii de tratament, dr. Ada Angheluta participa constant la cursuri de pregatire in domeniul in care este specializata, atat in tara cat si in strainatate. “Consider ca pregatirea unui medic nu se incheie niciodata, aceasta e si frumusetea acestei profesii. Tehnica avanseaza, si noi trebuie sa facem la fel ca sa ramanem relevanti. Doua lucruri ma motiveaza in profesia mea: excelenta pe care o pun in practica mentorii mei, si satisfactia care vine din redarea starii de sanatate a pacientilor mei”.

  De-a lungul carierei, a urmat cursuri de perfectionare cu personalitati internationale din domeniul chirurgiei gingivale si regenerative: Prof. Dr. Istvan Urban (Ungaria), Prof. Dr. Anton Sculean (Elvetia), Prof. Dr. G. Zucchelli (Italia), Prof.dr. Paul Mattout (Franta), este prezenta la toate congresele relevante din domeniu si detine certificari in terapia laser, atat in parodontologie, cat si in practica stomatologica generala.

  “Avand in vedere prevalenta bolii parodontale in prezent (atinge pana la 80% din populatia adulta) si rasunetul sau la nivelul intregului organism, suntem obligati sa o tratam cu prioritate si seriozitate. Focusul meu este insa pe tratamentul acestei boli prin metode ultramoderne si minim invazive, care ofera pacientului o experienta cat mai confortabila si la cele mai inalte standarde”.

  SUS
  SUNA