Echipa Life Dental Spa

Tratament laser fara durere

Servicii stomatologice in pas cu tehnologia

Life Dental Spa, clinica stomatologica Bucuresti, clinica stomatologica Sector 1, cabinet stomatologic Bucuresti, cabinet stomatologic Sector 1

Clinica Life Dental Spa promoveaza o viziune conservativa si minim invaziva a medicinei dentare, folosind tehnologie laser de ultima generatie, cu multiple beneficii pentru pacientii care ni se adreseaza.

Odata cu aparitia laserului dentar, multe dintre neajunsurile stomatologiei clasice au disparut, teama si disconfortul, durerea, fiind poate cele mai importante. In clinica noastra se obtin rezultate excelente in tratamentul parodontopatiei (parodontozei) si gingivitei cu laser, precum si in tratamentul cariilor folosind laserul de ultima generatie Waterlase- Biolase.

Pentru ca noi consideram ca tehnologia laser este tehnologia viitorului in stomatologie, am investit in echipamente si in pregatirea si specializarea medicilor in acest domeniu in universitati din Germania si Italia.

Clinica noastra ofera intreaga gama de servicii stomatologice, insa aici veti descoperi o abordare diferita, integrativa si biologica a acestora: manopererele sunt conservative si minim invazive, materialele folosite nu contin compusi toxici (mercur, Bisfenol-A, BIS-GMA, fluor, etc) iar pentru restaurari recomandam materiale cat mai prietenoase cu organismul, metal-free, precum ceramica, fibra de sticla, zirconiul, etc.

Tratamentul cariilor cu laser inlatura teama de freza si ace, deoarece in majoritatea cazurilor este nedureros si nu necesita anestezie, fiind excelent tolerat de catre copii si femei gravide sau care alapteaza. Interventiile chirurgicale realizate cu laser scad riscul edemului post-operator si grabesc vindecarea.

Tehnica I-PRF este o metoda revolutionara de tratament pentru cei care sufera de parodontopatie, ce implica injectarea unui preparat recoltat din sangele propriu al pacientului in zonele cu retractii gingivale, resorbtii osoase, etc. Acest preparat este bogat in celule stem, fibrina, proteine, factori de crestere  ce ajuta la regenerarea tesuturilor gingival si osos.

ECHIPA LIFE DENTAL SPA

Dr. Cristina Obreja

Medic dentist, specialist laser dentar, Fondator Life Dental Spa

Dr. Felicia Paduraru

Medic dentist, specialist implantologie orala

Dr. Maria Craiciu

Medic dentist, specialist laser dentar

Dr. Laura Mircea

Medic dentist, stomatologie generala

Dr. Radu Vlad Marius

Medic dentist generalist

Dr. Cosmina Maftei

Medic stomatolog

Dr. Eliza Spânu

Medic stomatolog generalist

Madalina Dobre

Medic stomatolog generalist

Dr. Alexandra Ritzi

Medic specialist in Endodontie

Dr. Stan Aida Sorina

Medic dentist generalist

Dr. Sultan Ana Maria

Medic dentist generalist

Ioana Dobre

Asistent stomatologie

Ramona Stoiciu

Front desk officer