Ce cred pacientii despre tratamentul cu laser

Experientele pacientilor nostri la
Clinica Stomatologica Life Dental Spa

Clinica stomatologica Bucuresti Life Dental Spa pune pe primul loc pacientul si rezolvarea problemelor pe care le are. Un dentist bun ar trebui sa ofere solutia cea mai putin dureroasa si minim invaziva pentru tratarea problemelor pacientilor. Cabinetul stomatologic caruia i se adreseaza pacientul trebuie sa aiba dentisti buni, pregatiti din punct de vedere profesional care sa ofere solutii tuturor problemelor stomatologice. Pacientii cabinetului stomatologic Life Dental Spa recomanda medicii nostri pentru tratamentele fara durere pe care le ofera.

Pacient Life Dental Spa

"Recomand cu toata increderea! Am avut o gingivita acuta intr-un stadiu destul de avansata, am acceptat recomandarea tratamentului cu laser, chirutaj gingival, a fost cea mai buna metoda, nu mai sangerez deloc iar gingia s-a refacut complet! Multumesc Doamnei Doctor Cristina Obreja si echipei Life Dental Spa!"

Elena Maxim

Adriana State - pacient life dental spa

"Multumesc din suflet intregii echipe Life Dental Spa! Am întâlnit aici OAMENI cu suflete minunate, adevarati profesionisti, care mi-au dat incredere si m-au convins de calitatea serviciilor medicale pe care le ofera Life Dental Spa. Aici am gasit solutii la cea mai grea boala -PARODONTOZA. Multumesc doamnei doctor Cristina Obreja!"

Adriana State

Pacient Life Dental Spa

"Raspunsuri clare la toate intrebarile si tratamente profi pentru toate problemele. Tehnologie de top si un staff la acelasi nivel cu tehnologia. Prima data am fost in 2017, cand am avut multe de rezolvat, iar de atunci revin constant pentru detartraje. Recomand fara nicio ezitare."

Cosmin Mihaita

Pacient Life Dental Spa

"Recomand cu mare drag! oameni calzi, zambitori, super calificati! Dr. Felicia Paduraru - cu multa rabdare si explicatii detaliate ne-a ajutat mereu sa facem cele mai bune alegeri in materie de metoda de tratament si materiale folosite. Deasemenea, un excelent chirurg - aditie osoasa si implant fara durere, cu recuperare rapida pt sotul meu! Locul potrivit pt tratamentul intregii guri, fara durere sau stres (o atmosfera chiar relaxanta) 🙂 "

Denisa Cuciureanu

Pacient Life Dental Spa

"Recomand cu multa căldură intreaga echipa Life Dental Spa alcatuita din medici specialisti care gasesc întotdeauna cea mai buna cale de tratament pentru fiecare. In clinica am avut parte de tratamente stomatologice de calitate utilizand mereu materiale si instrumente de ultima generație, precum tratamentul cu laser pe care il recomand. In plus de fiecare data toata lumea te intampina cu zambetul pe buze ceea ce iti confera incredere si te face mereu sa revii!!😘"

Carina Sirine

Pacient Life Dental Spa

"Life Dental Spa m-a ajutat sa imi depasesc teama de "dentist" prin profesionalismul si implicarea permanenta a echipei pe parcursul tratamentelor. De fiecare data cand a trebui sa ajung la clinica aveam senzatia ca merg in vizita la niste prietenii, nu la un cabinet stomatologic. Atmosfera, pregatirea personalului, echipamentele, precum si pozitionarea clinicii reprezinta un mare avantaj pentru orice pacient care isi doreste calitate, solutii pertimente pentru problemele sale, cat si respect. Ii multumesc in mod deosebit Cristina Obreja!"

Mihaela Stefania

Gabriela Popa - pacient Life Dental Spa

"Am experimentat tratamentele cu laser aici. Pentru mine a fost incredibil: ciuretajul subgingival pentru indepartarea placii bacteriene ce imi provoca iritarea gingiilor, a durat doar 40 de minute, iar intr-o singura sedinta, de doar 30 de minute, mi-au fost rezolvate 4 carii, fara durere, fara anestezie. Personalul medical, in frunte cu Dr. Cristina Obreja, este super profesionist. Ambianta este minunata, grija si respectul pentru pacienti sunt prezente in fiecare aspect al functionarii acestei clinici stomatologice. Recomand!"

Gabriela Popa