Acidul hialuronic

Vrei buze conturate, pline, cu aspect natural?

Pentru ca zambetul nu inseamna doar armonie dentara, ci si frumusetea si senzualitatea buzelor, Life Dental Spa iti ofera serviciul de remodelare a acestora; cu ajutorul acidului hialuronic. Printr-o procedura simpla, confortabila si complet nedureroasa (zona se anesteziaza local), buzele pot capata contur, volum si frumusete naturala, exact atat cat isi doreste pacienta, deoarece pe parcursul manoperei isi poate exprima in orice moment doleantele si preferintele, comunicand direct cu medicul.

Acidul hialuronic este un acid propriu corpului uman, si de aceea injectarea lui nu prezinta riscuri alergice sau de alta natura. Pe masura ce inaintam in varsta, cantitatea de acid hialuronic din tesuturi scade, iar acest lucru determina aparitia ridurilor si un aspect “ofilit”, imbatranit al pielii fetei si al buzelor. Tesuturile labiale scad in volum, rosul buzelor se diminueaza, colturile gurii pierd tonusul si se lasa in jos, insa toate acestea pot fi corectate printr-un tratament estetic eficient si fara riscuri.

Cand este indicata remodelarea buzelor cu acid hialuronic?

  • cand iti doresti mai mult volum pentru buzele tale
  • cand inaintarea in varsta a modificat aspectul proaspat si tineresc al buzelor si se intentioneaza o reintinerire a lor
  • cand exista asimetrii (de exemplu, una dintre buze este mai putin voluminoasa decat cealalta si se doreste o armonizare a contururilor)

Ce se intampla daca nu sunt multumita de rezultat?

Daca, dintr-un motiv sau altul, (ceea ce este putin probabil), iti doresti un rezultat estetic diferit de ceea ce ai obtinut, ai doua posibilitati de abordare:

  • Daca buzele iti par prea voluminoase – asteapta, pentru inceput, sa dispara edemul si efectul anesteziei; dupa 24 – 48 ore vei vedea cu adevarat rezultatul. Daca totusi vrei un volum diminuat, poti masa buzele in mod regulat, dupa sfatul medicului, pana cand acidul hialuronic se resoarbe (cu ajutorul masajului, acidul se poate resorbi complet in aproximativ 2 saptamani)
  • Daca iti doresti mai mult volum decat cel obtinut, poti solicita medicului tau suplimentarea injectarii initiale in zonele dorite, in aceeasi sedinta sau intr-una ulterioara.

Cum stiu ce cantitate de acid hialuronic imi este necesara pentru remodelare?

In cadrul consultatiei initiale, medicul  va stabili impreuna cu tine coordonatele remodelarii: va tine cont de dorintele tale, de anatomia locala si in functie de acestea  iti va propune o anumita cantitate de acid. In general, se utilizeaza 0,5 ml pentru remodelari minime spre medii si 1 ml pentru cele care necesita si contur si volum, la ambele buze.

Cat dureaza rezultatul obtinut?

In general, intre 6-12 luni, variind de la o persoana la alta.

Life Dental Spa te invita la o consultatie gratuita pentru a-ti raspunde la toate intrebarile legate de procedura augmentarii buzelor cu acid hialuronic!

Programeaza ACUM o consultatie GRATUITA cu medicul tau specialist!