ABONAMENTUL DENTAL SPA - iti pastreaza zambetul pe buze!

Clinica LIFE DENTAL SPA iti ofera sansa sa achizitionezi ABONAMENTUL DENTAL SPA, un card care iti va pastra zambetul pe buze de-a lungul anilor si te va scuti de griji, dureri si costuri inutile!

ABONAMENTUL DENTAL SPA - un card care iti va pastra zambetul pe buze! Prin plata lunara a unei sume modice, beneficiezi de unele servicii dentare GRATUITE si reduceri cuprinse intre 5-50%!

Ce beneficii ai:

 • 2 consultatii cu camera intraorala/an (in valoare de 2 x 197 ron
 • 2 planuri de tratament/ an (in valoare de 2 x 197 ron)
 • 2 pachete de igienizare (detartraj ultrasonic, periaj profesional, air-flow)/ an (in valoare de 2 x 347 ron)

 • Reducere de 5% la tratarea Cariilor cu Laser
 • Reducere de 5%la tratarea Gingivitei si a Parodontozei cu Laser
 • Reducere de 20%la Albirea Dentara cu Laser
 • Reducere de 50% la Prima Sedinta de Albire cu Lampa
 • Tratament de urgenta (drenaj, pansament calmant)- 3 tratamente/an
 • Reducere de 5% la Implanturi asistate Laser
 • Reducere 5%la tratamentul cariilor cu freza
 • Reducere 5%la coroane Zirconiu si integral ceramice E-Max
 • 2 vouchere cadou/an pentru 2 persoane dragi ( in valoare de 394 ron fiecare)
 • Voucherul cadou contine o consultatie cu camera intraorala+ plan de tratament

Pentru doar 97 lei/luna 47 lei/luna

SAU

1128 lei/an 564 lei/an

Acum nu mai ai scuze sa amani tratamentele dentare!Cum se face plata?

Nimic mai simplu! Din momentul in care te inscrii pentru abonament si iti dai acceptul pentru plata, aceasta se va face lunar, automat, din contul tau.

Si daca ma razgandesc?

Pentru intreruperea abonamentului, este suficient sa ne transmiti optiunea ta la office@lifedentalspa.ro sau la nr. de telefon din receptia clinicii: 0785 279 564. Noi vom primi cererea ta si intreruperea abonamentului cu plata aferenta va fi procesata.

De ce sa alegi Clinica Life Dental Spa pentru tratamentele tale dentare?

Clinica noastra foloseste tehnologie LASER de ultima generatie pentru tratarea afectiunilor dentare cu rezultate excelente pe termen lung, intre acestea numarandu-se atat cariile dentare, cat si gingivita si parodontopatia (parodontoza).

Abordarea noastra este una minim invaziva, holistica, cu manopere cat mai conservative si folosind materiale cat mai prietenoase cu organismul nostru (metal-free, mercury-free, BPA si Bisfenol A-free).

Toate acestea se desfasoara intr-un mediu placut, relaxant, in care poti alege sa fii tratat fara durere, fara ace, fara freza!

CE SPUN PACIENTII NOSTRI

Adriana State - pacient life dental spa

"Recomand cu incredere si caldura toate serviciile Life Dental Spa! Toata stima pt. dna. dr. Cristina Obreja si dna. dr. Felicia Paduraru, acestea au fost persoanele care m-au ajutat sa-mi inving trauma de stomatolog si sa vin fara frica la dentist. ❤️❤️

ROXANA TANASE

Adriana State - pacient life dental spa

"Nu oricine reuseste sa faca o placere din asa temutul mers la dentist asa cum a facut doamna Dr. Felicia Paduraru pentru mine. Recomand sa experimentati profesiaonalismul si caldura cu care sunteti primiti si tratati in cea mai buna clinica din Romania. O echipa minunata care fac lucruri de vis. Felicitari!!"

SORIN PADURARU

Adriana State - pacient life dental spa

"Multumesc din suflet intregii echipe Life Dental Spa! Am întâlnit aici OAMENI cu suflete minunate, adevarati profesionisti, care mi-au dat incredere si m-au convins de calitatea serviciilor medicale pe care le ofera LifeDentalSpa.Aici am gasit solutii la cea mai grea boala - PARODONTOZA. Multumesc doamnei doctor Cristina Obreja!"

CRISTINA SERBAN

Abonamentul care iti pastreaza zambetul pe buze

la doar 97 lei/luna 47 lei/luna

PROMOTIE LIMITATA!!!