Terapii complementare


Warning: Creating default object from empty value in /home/rlif5424/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/filters.class.php on line 117

1

Terapia cu luminina polarizata (Bioptron)

 • Bioptronul foloseste lumina vizibila incoerenta polarizata, cu un spectru asemanator radiatiilor solare, excluzand insa radiatiile ultraviolete, considerate daunatoare pentru sanatate.

  Acest tip de terapie influenteaza in mod pozitiv toate procesele biologice din organism prin urmatorul mecanism: prin stimularea moleculelor si a structurilor intracelulare fotosenzitive se initiaza un lant de reactii biologice cu rasunet benefic in intregul corp, nu doar in zona asupra careia s-a actionat.

  Afla mai mult…

 2

Terapia cu lumanari Tade

 • Lumanarile Tade sunt executate manual, din ceara pura, au fiecare 23 cm lungime, iar prin ardere produc un efect de vacuum, caruia i se datoreaza extragerea toxinelor din organism.

  Aceasta tehnica foarte veche de ardere a lumanarilor dateaza de acum cateva mii de ani , fiind folosita de samanii vindecatori din America de Sud. Initial manufacturate din scoarta de copac, au fost imbunatatite cu plante medicinale si apoi cu ceara de albine, ceea ce a crescut efectele lor benefice.

  Afla mai mult…

 3

Terapia Reiki

 • Ideea de vindecare prin “punerea mainilor”, fie ca si un gest de mangaiere sau compasiune, este arhetipala. Atingerea si mangaierea plina de compasiune vindeca, insa Reiki este mai mult decat atat: este un sistem de terapie ce favorizeaza regenerarea, reintinerirea, echilibrarea si armonizarea intregii fiinte.

  Afla mai mult…

 4

Detoxifiere cu ioni negativi

 • Detoxifierea cu ajutorul ionilor negative este o metoda pe cat de revolutionara ca si concept, pe atat de simpla ca si procedura.Aparatul de detoxifiere detine ca si componente o unitate centrala controlata de un procesor integrat, o bobina cu electrozi in forma de spirala, electrozi pentru electrostimulare ce catalizeaza detoxifierea si o bratara pentru incheietura mainii.

  Afla mai mult…