Terapia Reiki

Ideea de vindecare prin “punerea mainilor”, fie ca si un gest de mangaiere sau compasiune, este arhetipala. Atingerea si mangaierea plina de compasiune vindeca, insa Reiki este mai mult decat atat: este un sistem de terapie ce favorizeaza regenerarea, reintinerirea, echilibrarea si armonizarea intregii fiinte.

Fondat de catre Mikao Usui (15 august 1865 – 9 martie 1926), medic si terapeut japonez care a cautat originile metodelor de vindecare pe care le aplicau Iisus si Buddha, regasindu-le in ramasitele cultului antic al lui Shiva, in invataturile esoterice din India, reiki se descrie ca o terapie complementara in tratamentul problemelor emotionale, mentale si fizice.

Usui a fost fondatorul asociatiei japoneze numita Usui Reiki Ryoho, unde a avut peste 2.000 de elevi si a instruit 21 de profesori in aceasta terapie.

SINTAGMA REIKI este impartita in doua teme majore : floare Bali site 03
-“ REI ” – care intr-o acceptare simplificata ar insemna respectul pentru Marea Sursa, pentru cei din jur, pentru tine insuti, si
– “KI” – energia vitala care leaga aspectele materiale de cele spirituale, ale Creatiei.

Reiki este o metoda energetica de a lucra cu energia universala nepolarizata, neinformationalizata, pe care o persoana initiata are capacitatea de a o canaliza catre o alta persoana. Persoana care canalizeaza energia nu o stocheaza in aura sa, astfel incat nu exista posibilitatea impregnarii cu energia terapeutului. Practic, energia universala echilibreaza aura, “umple” golurile energetice ce determina dezechilibre in corpul fizic, armonizeaza emotiile, deschid persoana catre sentimente elevate si orienteaza pozitiv mentalul.

Avantajele terapiei reiki:

  • reincarcare cu energie vitala a organismului
  • ameliorare si vindecare pentru diverse afectiuni
  • deblocare energetica

Afectiuni ce pot fi tratate prin reiki:

  • afectiuni dermatologice, afectiuni ale aparatului cardio-vascular, aparatului respirator, uro-genital, digestiv, sistemului nervos, endocrin, osos, afectiuni metabolice.

Costul unei sedinte de terapie Reiki: 80 lei.

Durata sedintei: 45 minute.

Te-ar putea interesa si…