Servicii


Warning: Creating default object from empty value in /home/rlif5424/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/filters.class.php on line 117

 

1

Obturatii dentare

 •  

 • De ce oricine isi poate permite sa-si trateze cariile la Life Dental Spa?

  Pentru a veni in intampinarea nevoilor pacientilor sai, Life Dental Spa a introdus o grila de materiale de obturatii dentare cu tarife si calitati diferite, astfel incat acestia sa poata alege in cunostinta de cauza modalitatile de tratament ale cariilor dentare.

  Afla mai mult…

 

2

Aparate ortodontice

 • Ce sunt aparatele ortodontice?

  Aparatele ortodontice sunt dispozitive folosite de medicii ortodonti pentru a corecta pozitii anormale ale dintilor, raporturi nefiziologice intre acestia, probleme de dezvoltare a maxilarelor. Ele pot fi de 2 tipuri: fixe si mobile, in functie de modalitatea de insertie in cavitatea bucala.

  Afla mai mult…

   

 

3

Albire dentara profesionala

 • Nuanta alba a smaltului simbolizeaza sanatatea, frumusetea, curatenia, oglindind starea noastra generala de zi cu zi. Persoanele care beneficiaza natural de aceasta nuanta tind sa zambeasca mai mult, sa comunice mai usor, sa creeze relatii cu cei din jur intr-un mod carismatic, fermecator..dar exista o veste buna si pentru cei pe care natura nu i-a inzestrat astfel: albirea dentara va poate reda increderea in sine si va poate adauga un plus de frumusete!

  Afla mai mult…

 

4

Coroane integral ceramice

 • Coroanele integral ceramice au o frumusete deosebita. Ele reproduc perfect textura, transluciditatea si nuantele naturale ale dintilor, fiind o alegere de prima intentie pentru restaurarea dintilor frontali.¬†Ceramica integrala nu presupune existenta metalelor, asadar nici a numeroaselor lor neajunsuri.

  Afla mai mult…

 

5

Coroane ceramice pe zirconiu

 • Pana acum ceva vreme, toti purtatorii de coroane si punti dentare se confruntau cu o problema extrem de inestetica- o linie inchisa la culoare la nivelul gingiei. Aceasta se datora existentei metalului ca infrastructura pentru coroanele metalo-ceramice, metalo-compozite sau metalo-acrilice.

  Afla mai mult…