Povestea noastra

Povestea brand-ului nostru incepe cu pasiunea pentru medicina dentara , care se dezvolta in fiecare zi intr-un mediu inspirat de frumusete, creatie, intelepciune orientala, exotism si holistic.

Life Dental Spa este, in primul rand, o experienta de relaxare si creativitate permanenta pentru noi, cei care lucram aici zilnic. Un cabinet stomatologic poate fi o sursa de tensiune si incordare pentru medicii si personalul care lucreaza acolo, prin prisma pacientilor care aduc cu ei vechea teama de dentist, a materialelor si manoperelor cu grad de toxicitate mare, a aglomeratiei din sala de asteptare si multe altele asemenea..Noi am inlocuit toate acestea cu o atmosfera originala, parfumata, exotica, cu aer de spa, cu materiale biocompatibile, sigure pentru sanatatea tuturor, cu practici si tehnici holistice de relaxare si echilibrare pentru pacientii anxiosi.

Astfel, asigurand un mediu sanatos si echilibrat pentru personalul medical, putem oferi acelasi lucru tuturor celor care se trateaza la noi.

In acelasi timp, Life Dental Spa este o experienta unica in Romania pentru pacientii care beneficiaza de serviciile noastre. Pe langa tratamentele dentare premium, ei pot opta pentru metode holistice de detoxifiere, regenerare, reintinerire recomandate si realizate de catre medici specializati in terapii complementare, alaturi de masaj, consultatii ayurvedice, etc.(vezi aici lista completa a serviciilor noastre)

Viziunea noastra

Intr-o lume medicala sufocata de lipsa de timp si de interes, ignoranta si frustrari, am simtit ca este momentul unei abordari diferite a actului medical. Fiinta umana este un cumul de emotii, sentimente, ganduri, reactii, conditionari si duce cu sine un bagaj de obiceiuri, deprinderi si atitudini proprii fata de viata. Obisnuinta de a trata dintii si nu persoana in cauza face din actul medical un automatism rece si neprietenos pe care pacientul il simte si incearca sa-l evite ori de cate ori este posibil. Viziunea noastra este una holistica, in care persoana este tratata ca un intreg, si toate elementele care tin de stilul sau de viata sunt importante: dieta, modul in care gandeste, prezenta altor afectiuni generale, intelegerea mecanismelor propriului corp, etc. Acest gen de abordare creeaza o relatie confortabila medic-pacient, in care primul simte empatie, iar celalalt incredere intr-un plan de tratament coerent, pe care il intelege.

Biocompatibil si conservativ

Ultimii ani au adus in prim plan conceptele de “bio”, “eco”, “natural” mai mult ca oricand, semn ca oamenii aspira catre o viata mai sanatoasa, mai multa vitalitate si longevitate. De aceea, prin prisma specializarilor holistice ale medicilor nostri, Life Dental Spa promoveaza folosirea unor materiale dentare conservativa (mentinerea cat mai mult timp pe arcade a dintilor naturali, vitali, recurgerea la extractii si devitalizari doar in cazuri limita, etc)- citeste aici mai mult despre principiile noastre de conservare si biocompatibilitate

In ce consta originalitatea conceptului nostru?

 • Iata cateva din elementele caracteristice unui dental spa:

  • servicii stomatologice premium alaturi de medicina complementara, terapii de infrumusetare si masaj
  • atmosfera relaxanta, exotica, parfumata
  • promovarea conceptului de stomatologie verde– preventie si tratament prin metode naturale pentru anumite afectiuni dentare si gingivale
  • principii conservative de tratament si folosirea materialelor si manoperelor cat mai biocompatibile
  • imbinarea metodelor clasice de tratament cu cele caracteristice fitoterapiei, aromaterapiei, apiterapiei, terapiei florale Bach, medicinei traditionale chineze si Ayurveda, etc.

 Invitatie la relaxare

In clinica noastra, doua concepte aparent antagoniste au devenit prietene: stomatologia si relaxarea. Invitatia noastra de a ne cunoaste se adreseaza atat celor care isi doresc un zambet fermecator, cat si celor care vor sa descopere mai mult despre propriul corp si despre propriul sine. De fapt, Life Dental Spa este o calatorie inedita in universul fiintei umane, asa cum este ea, profunda, misterioasa si intens revelatoare, in care zambetul poarta cu sine bucuria si farmecul vietii traite cu savoare si optimism.