Obturatii dentare

Pentru a va programa va rugam sa ne sunati la numarul: 0728 895 011

De ce oricine isi poate permite sa-si trateze cariile la Life Dental Spa?

Materiale de obturatie cu calitati si tarife diferentiate

Pentru a veni in intampinarea nevoilor pacientilor sai, Life Dental Spa a introdus o grila de materiale de obturatii dentare cu tarife si calitati diferite, astfel incat acestia sa poata alege in cunostinta de cauza modalitatile de tratament ale cariilor dentare. Optiunile sunt urmatoarele:

  1. Materialul Basic– este un material compozit, de culoarea dintelui, cu o estetica multumitoare dar cu o rezistenta si durabilitate in timp limitate. Avantajul sau este costul scazut al manoperei.
  2. Materialul Medium- este un material compozit de calitate standard, nepretentios din punct de vedere al manoperei, cu estetica si rezistenta optima in timp si costuri medii.
  3. Materialul Premium– este un material compozit de ultima generatie, format din nanoparticule capabile sa sigileze perfect cavitatea obturata, ceea ce scade riscul aparitiei cariilor secundare. In plus, posibilitatile estetice sunt superioare prin stratificari de dentina si smalt, transluciditate si efect mimetic fata de tesuturile dentare adiacente. Durabilitatea in timp este mult mai mare, ca si rezistenta la compresie si torsiune.
  4. Tehnica SonicFill- reprezinta ultima tehnologie in domeniul obturatiilor dentare, deoarece materialul este introdus in cavitate prin scaderea vascozitatii cu ajutorul energiei sonice si astfel se poate modela usor, sigiland perfect cavitatea. Este o tehnica uimitor de rapida, realizandu-se obturatii in cateva secunde cu toate calitatile la superlativ. Este indicata in mod deosebit pentru tratarea cariilor interdentare, unde partea cea mai dificila este refacerea corecta a punctului de contact, Sonic Fill permitand o manopera precisa, exacta, corect realizata(click aici pentru video).

 Care este grila de tarife?

Obturatiile dentare pot fi superficiale, medii sau profunde, realizate cu materiale de tip Basic, Medium, Premium sau SonicFill. Datorita dificultatii realizarii estetice a obturatiilor pe dintii frontali, manoperele necesita timp si material specific, precum si o pregatire in estetica dentara a medicului, ceea ce creste costul general al acestora. In tabelul de mai jos se regasesc toate posibilitatile si tarifele lor, in functie de situatia medicala si optiunea aleasa:

Tipul obturatieiMaterial BasicMaterial MediumMaterial PremiumTehnica SonicFill
Obturatie superficiala80116174180
Obturatie medie90139197232
Obturatie profunda116174232270
Obturatie estetica140174250-
Dinti frontali

Te-ar putea interesa si…