Coroane integral ceramice

Coroane integral ceramice


  • bile albastre

  • Coroanele integral ceramice au o frumusete deosebita. Ele reproduc perfect textura, transluciditatea si nuantele naturale ale dintilor, fiind o alegere de prima intentie pentru restaurarea dintilor frontali. Ceramica integrala nu presupune existenta metalelor, asadar nici a numeroaselor lor neajunsuri. Poate fi modelata si nuantata pana in cele mai mici detalii, astfel incat rezultatul este fara indoaiala unul extraordinar de fizionomic.

    Diferenta intre ceramica integrala si ceramica pe zirconiu este aceea ca zirconiul ofera in plus o rezistenta sporita, si poate fi folosit pentru restaurarea dintilor laterali, in timp ce coroanele integral ceramice au ca indicatie exclusiva zona dintilor frontali.

De ce sa aleg coroanele integral ceramice pentru infrumusetarea zambetului meu?

Pentru ca nici macar tu nu vei vedea diferenta intre dintii tai naturali si coroanele integral ceramice pe care le vei primi! Sunt atat de naturale, incat nu se observa! Asa te vei elibera de complexele unui zambet inestetic!

Este indicat sa-mi albesc dintii inainte de aplicarea coroanelor integral ceramice sau de zirconiu?

Da, albirea dentara este o procedura care trebuie sa preceada aplicarea coroanelor dentare deoarece acestea vor fi realizate in armonie cu noua nuanta de dinti, mai alba si mai atragatoare! (gelul de peroxid de hidrogen nu albeste restaurarile dentare de orice fel- coroane, punti, fatete, obturatii).

Te-ar putea interesa si…