Atmosfera

Clinica dentara? Mult mai mult de atat…

Inca de cand ne vei pasi pragul, te va surprinde o atmosfera originala: parchet, lemn, mobilier exotic, parfum de lemongrass si betisoare de santal, culori calde, orhidee, ce te duc cu gandul la relaxare, vacanta, armonie… nici urma de miros de dentist, gresie rece, halate albe si senzatia apasatoare dintr-un cabinet medical clasic.

Te invitam sa calatoresti alaturi de noi in indepartata Asie, care aduce frumusete si culoare celor trei cabinete de lucru: Bali Office, Zen Office si Temple Of Heaven. Fiecare dintre ele este insufletit de obiecte de décor originare din Bali, Thailanda, India, Indonezia, Republica Dominicana, China, Japonia, alese toate cu grija pentru a ne transpune intr-o lume magica, plina de traditie si cultura, care fascineaza si seduce in acelasi timp.

Ganesha

Iti facem cunostinta cu Ganesha-elefantelul prosperitatii, care a venit la noi din picanta Indie pentru a ne oferi spor, sansa, echilibru si bunastare; bolul tibetan purifica atmosfera incaperilor cu sunetul sau profund, inconfundabil, iar dansatoarea balineza se unduieste in lemn de santal cu gratie si frumusete. Buddha cel intelept ne priveste cu compasiune din tabloul din lemn de teak, micuta Zeita a Lunii a aztecilor ne ofera protectie si sprijin, si preferata noastra, Floarea Vietii , armonizeaza energia din zona de receptie.

IMG_0151 (2) Bolul Tibetan

Asadar, serviciile noastre stomatologice premium se desfasoara intr-un ambient special, astfel incat tu sa te simti cat mai confortabil, relaxat si increzator. Din acest moment, esti pe maini bune…